Hjem » Oslo »  Kvalitet i alle ledd med kjøkkenventilator fra BORA

Kvalitet i alle ledd med kjøkkenventilator fra BORA

De siste årene har kjøkkenet utviklet seg mer og mer i retning av et allrom, gjerne med en åpen løsning mot stuen. Dette stiller helt andre krav både til utforming og ventilasjon. Med benkeventilasjon fra BORA slipper du en stor og stygg kjøkkenhette som bråker og tar opp plass, samtidig som den mye mer effektivt fjerner damp og fettpartikler!

Stadig flere oppdager de mange fordelene med benkeventilasjon. Ikke bare slipper du de store kjøkkenhettene som tar opp masse plass på kjøkkenet, du får også bedre ventilasjon. De siste årene har stadig flere leverandører begynt å tilby benkeventilatorer. Men skal du først investere i en lønner det seg å gå for den originale og ikke etterligningene. Den originale benkeventilatoren er nemlig utviklet av BORA og har over 10 års forsprang på konkurrentene. Med en benkeventilator fra BORA er du garantert høy kvalitet i alle ledd hvor absolutt ingenting er overlatt til tilfeldighetene. Med benkeventilatorer trekkes dampen direkte fra koketoppen. 
– Kjøkkenet har blitt et oppholdsrom for hele familien og matlagingen har ofte blitt en del av selve måltidet. Mange ønsker seg derfor et mer åpent kjøkken uten overskap eller store kjøkkenhetter. Det er heller ikke behagelig å oppholde seg i et rom hvor fettpartiklene har blitt dratt rundt i rommet. Med en benkeventilator fra BORA blir disse effektivt dratt rett ned i filteret, forteller markedssjef Anne Hamar og daglig leder Eva Hannisdahl hos Engebretsen. Det er Engebretsen som har agenturet for BORA i Skandinavia. 
– Vi har hatt en fantastisk reise sammen med BORA. Veksten har vært eventyrlig, de siste årene har vi doblet omsetningen for hvert år. Engebretsen er jo et gammelt firma som ble etablert i 1901 og BORA passer perfekt for oss. For Engebretsen har det alltid vært viktig at alt fra produktene til servicen vi yter holder høy kvalitet og vi vet at BORA har det samme fokuset. 
Selv om Engebretsen kun selger til forhandlere så er alle hjertelig velkommen innom deres flotte showroom i Drammensveien på Skøyen for demonstrasjon av benkeventilasjon fra BORA.

Fokus på detaljer

Med en benkeventilator har du større frihet i planleggingen av kjøkkenet siden du ikke lenger trenger å ta hensyn til at du må ha plass til en kjøkkenhette over komfyren. Siden avtrekk og rør er gjemt bak og under skroget kan du ha koketoppen hvor du ønsker, enten det er på kjøkkenøya eller foran et vindu. Benkeventilatorene tar dessuten vekk os og fett der det oppstår istedenfor en meter opp i luften. Dette gir både renere miljø og mindre lukt i huset. Benkeventilatorene fra BORA har energiklasse A+ og det benyttes kun rene og ekte materialer i fremstillingen. Fettfilteret er for eksempel laget i rent, rustfritt stål og dermed kan man forvente at fettfilteret har like lang levetid som resten av ventilatoren. Ventilatorene er også enkle å rengjøre og kan lett tas fra hverandre og puttes i oppvaskmaskinen. 
Her er med andre ord alt nøye gjennomtenkt, noe som er helt i tråd med visjonen til den tyske grunnleggeren Willi Bruckbauer. Han var opprinnelig møbelsnekker som fikk ideen til benkeventilatoren etter å ha irritert seg over de store kjøkkenhettene. 
– Det ligger mye forskning og teknologi bak. BORA har en egen forskningsavdeling med over 50 ansatte som kontinuerlig jobber for å optimalisere hele prosessen. Sjefen selv, Willi, slipper ikke gjennom et eneste produkt som han ikke er 100 % fornøyd med. Han er tidligere proffsyklist og vant til å fokusere på detaljer.

Spennende nyheter

Selv om BORA har opplevd stor suksess de siste årene hviler de heller ikke på sine laurbær. I løpet av året kommer flere spennende nyheter. Allerede i vår lanseres det nye superraske softwaret, S Control Plus, som både er smart og intuitivt, med «pan recognition», og lett å betjene. Det eget-utviklede softwaret introduseres sammen med produkt-lanseringen, Classic 2.0, og er også helt i tråd med BORAs filosofi om at man skal kose seg på kjøkkenet. 
– Smartness, bærekraft, sunnhet og glede er verdier som gjennomsyrer alt BORA gjør fra utviklingen av nye produkter til sykkellaget de sponser. Til høsten kommer det dessuten en ny liten revolusjon fra BORA, med PURE. Dette er produktet som for alvor vil sette kjøkkenhetten ut av spill. Dette er en benkeventilator som er så bra og i en prisklasse som gjør at det ikke vil være noen grunn til å velge noe annet. Med flere spreke farger vil den nok også appellere til det yngre markedet. Her viser BORA virkelig frem sin sporty og sexy side, sier de to damene hos Engebretsen med et smil. I løpet av våren vil du kunne oppleve begge de to nyhetene i showrommet på Skøyen. Engebretsen er i tillegg distributør for de anerkjente kvalitetskranene fra KWC som du også finner utstilt her. 
Planlegger du å pusse opp kjøkkenet er det med andre ord verdt å ta turen innom showrommet i Drammensveien for ny inspirasjon og smarte løsninger som vil gi en ny og bedre hverdag på kjøkkenet!

FAKTA: Engebretsen AS – BORA Norge

• Den originale benkeventilator www.engebretsen.no
• Showroom Skøyen Oslo: Drammensveien 127 
• Forhandlere over hele Norge
• Telefon 22 47 75 90
• Mail post@engebretsen.no
• Facebook: www.facebook.com/BoraNorge
• Instagram: @bora_scandinavia

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Engebretsen
 

Følg IN magasinet på Facebook