Hjem » Oslo »  Glamour & eleganse

Glamour & eleganse

Drømmer du om å fornye hjemmet ditt er det vel verdt å ta turen innom Huseby Kjøkkensenter på Skøyen. De lekre utstillingene formelig oser av avslappet eleganse med en touch av luksuriøs glam. Enten du skal pusse opp badet, garderoben eller kjøkkenet vil et besøk her garantert være en kilde til inspirasjon!

Med sine mange flotte utstillinger har Huseby Kjøkkensenter blitt en inspirasjons-kilde for alle som elsker kjøkken og interiør. Her finner du alt fra det klassiske og tidløse til de aller siste trendene med høy glamfaktor. Som navnet antyder er kjøkkenet hovedfokuset, men de dyktige konsulenten hjelper deg gjerne med å innrede hele huset. Her kan du få alt fra bad og garderober til plassbygde TV-reoler, bokhyller og skjenker. Med andre ord alt du trenger for et helhetlig hjem. 
– For oss er det helhetlige uttrykket viktigere enn trender. Det er mulig å få både kjøkken, bad, garderober og andre møbler i samme materiale. I tillegg har vi mange spennende samarbeidspartnere som leverer gulv, gulvtepper, tapeter, lamper og andre interiørartikler til våre prosjekter. De siste årene har dessuten kjøkkenet blitt en stadig mer integrert del av hjemmet, noe som passer bra for oss siden det er møbelkjøkken vi fører, forteller salgsleder Thomas Brandth Markussen.
Thomas har vært en del av kjøkkensenteret i Drammensveien i mange år og for to år siden tok familiebedriften Brodahl & Jahren over. 
– Brodahl & Jahren er en familiebedrift som eies av min far, Nils Petter Markussen. Han er byggmester og kjenner prosjektmarkedet godt. Dette er en fordel for oss både når det gjelder store og små prosjekter. Vi har både en egen prosjektavdeling for større prosjekter og butikker i Moss og Fredrikstad. Vi har drevet med Huseby i over 40 år og er en av de eldste Huseby-forhandlerne i Norge. Her på huset har vi et team med flotte og flinke konsulenter som hjelper deg å ta prosjektet til neste nivå. Vi er alle gode på hver våre ting og jobber mye sammen for å møte kundens behov. Enten det er kjøkken, bad eller garderober så ønsker vi å lage et unikt rom med en personlig følelse til hver enkelt kunde.

Feriefølelse i ditt eget hjem

Utstillingene hos Huseby Kjøkkensenter ser ut som de er hentet rett ut fra et hjem og gjør det dermed enkelt å forestille seg hvordan de ville se ut i ens eget hjem. Selv om det er ulike stilarter som vises frem så er den overordnete følelsen en avslappet og luksuriøs kontinental stil. 
– Vi prøver alltid å lage rolige og hyggelige omgivelser. Det morsomste er å lage rom hvor man føler at man er på ferie i sitt eget hjem. For hvem vil vel ikke ha ferie hver dag, spør Thomas med et smil. 
Huseby er en av landets største produsenter av kjøkken og er kjent for god kvalitet og høy standard. I det brede sortimentet er det noe for alle uansett størrelsen på lommeboken eller om du foretrekker en moderne eller klassisk stil. Huseby har nemlig to ulike segmenter, Signatur og Agil. Signatur er deres eksklusive kjøkkenserie med finerte skrog og treskuffer i oljet bøk. Serien har et rikt utvalg kjøkkenmodeller hvor alt produseres i Norge og settes sammen for hånd. Agil har et litt smalere sortiment og leveres i 10 malte standardfarger eller egen spesialfarge. Dette er et segment som er litt rimeligere enn Signatur, men som fremdeles har den gode kvaliteten Huseby er kjent for.

Velg det utrykket som passer best!

Huseby er også kjente for å være ekstremt dyktige på overflatebehandling. De tilbyr fronter i både heltre, finér og MDF slik at du selv kan velge det utrykket som passer best. 
– Siden alt blir håndlaget på fabrikken i Våler i Vestfold er kan man få akkurat det man måtte ønske. Akkurat nå er det mye beis i trendbildet som vi er veldig flinke på, gjerne kombinert med marmor og hint av betong. Det er også et rolig fargespekter som er godt for øyet, gråtoner blir mye brukt og ofte sammen med beis i forskjellige naturtoner. Grafiske mønstre er også veldig hot om dagen. 
Thomas forteller at de lager mye på skreddersøm, enten det gjelder kjøkken eller andre rom i huset. Det er for eksempel mulig å få skap med en annen farge innvendig kontra utvendig om man ønsker det. 
– Vi ser at både stramme linjer og det mer klassiske og nostalgiske er trendy, det viktigste er at man får en helhet. Trenden er også mindre overskap, men vår personlige mening er at det ofte kan bli litt tomt uten overskap. Når det gjelder garderober er det viktig både med et helhetlig uttrykk og god utnyttelse av plassen. Vi bruker for eksempel rette sider slik at vi utnytter skroget maksimalt og man får plass til det man trenger. Dessuten er det viktig at det ikke bare ser fint ut på utsiden, men også innvendig. Her kommer våre finerte skrog hvor man får samme farge både innvendig og utvendig virkelig til sin rett. Dette gjør at man også kan ha glassdører. Uansett om man skal pusse opp kjøkkenet, badet eller hele huset er det viktig å huske på at dette er en prosess som skal være gøyal. Vi bruker mye tid på å bli kjent med kundene våre og ønsker å gjøre prosessen så enkel og forutsigbar som mulig for de!

FAKTA: Huseby / Brodahl Jahren

Huseby Kjøkkensenter
• Skøyen: Drammensveien 134 0277 Oslo 22 54 52 30
Web: www.huseby.no
Instagram: www.instagram.com/husebykjokken
Facebook: www.facebook.com/husebykjokkennorge
• Fredrikstad: Dikeveien 2 1661 Rolvsøy 69 36 40 50
Web: www.brodahl-jahren.no
Facebook: www.facebook.com/tregulv
Instagram: www.instagram.com/bj_interior

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Huseby
 

Følg IN magasinet på Facebook