Hjem » Oslo »  En blomsterbukett folder seg ut

En blomsterbukett folder seg ut

Med inspirasjon hentet fra vårblomstenes verden, lanserte LE KLINT i februar en ny utgave av «The Bouquet» designet av Sinja Svarrer Damkjær. Lampen leveres som pendel eller som lysekrone med tre, fem eller syv* lampeskjermer, som symboliserer nyutsprungne blomsterhoder som svaier ned i myke buer.

«The Bouquet» relanseres nå som pendel med en lampeskjerm eller som lysekrone med tre, fem eller syv håndbrettede lampeskjermer flettet sammen med strømledningene. Lampen så for første gang dagens lys i 2007. Da var «The Bouquet» designet som en moderne henslengt lysekrone med syv lampeskjermer. I den nye versjonen er lampeskjermene større, og det er mulig å velge lampen med forskjellig antall lampeskjermer, og det er viet mer oppmerksomhet til detaljene.
– Det er en fornøyelse å ha «The Bouquet» tilbake med full kraft. Jeg har vært vill etter den siden Sinja presenterte lampen for oss første gang, og LE KLINTs DNA gjennomsyrer lampen, sier Kim Weckstrøm Jensen, CEO hos LE KLINT. 

Tulipanens naturlige buer kombinert med vakre skarpe plisséer

Lampeskjermenes formspråk er tydelig inspirert av tulipanens «hode», når det er nyutsprunget. I motsetning til tulipanens likegyldige uttrykk utfolder lampeskjermene seg med skarpe plisséer, hvor ledningene som en kontrast er flettet sammen for å understreke det organiske og myke uttrykket.

Rustikke detaljer

Vakkert håndflettet av dyktige håndverkere i Odense er lampens ledninger trukket med et naturlig, rustikt tekstil. Flettingen gir deg mulighet til å arrangere skjermene slik du ønsker slik at lampeskjermene henger akkurat slik du ønsker det i ditt hjem. En annen liten detalj på lampen er at «foten» på skjermen er laget av ubehandlet eik.

FAKTA Her finner du The Bouquet fra Le Klint

• Du kan finne Lamper fra Le Klint hos Jhon Møbler. 
• Adresse: Erling Skjalgssonsgate 21 / Oslo 
• Telefon: 99 59 30 20
• Webside: www.jhonmobler.no
• Facebook: www.facebook.com/jhonmobler
• Instagram: www.instagram.com/jhonmobler

Tekst: IN magasinet | Foto: Le Klint

*Lysekronen med syv skjermer kan bestilles som speialordre.
 

Følg IN magasinet på Facebook