Hjem » Oslo »  Moderne design og banebrytende teknologi

Moderne design og banebrytende teknologi

Det hersker ingen tvil, klimaet er noe vi bør ta vare på.

Stadig flere mennesker – unge som gamle – gjør sitt for å bidra i kampen for et bedre klima. Det streikes, vi bruker mindre plast, sykler mer og resirkulerer klær. Også innen industri og design tenkes det nytt. Har du for eksempel hørt om miljøvennlig kjøkkeninnredning? 
Søppelsortering har de fleste fabrikanter løsninger for, men visste du at selve kjøkkendrømmen også kan være bærekraftig? Hos Rotpunkt Kjøkken produseres skap og benker i en ny og banebrytende PEFC sertifisert teknologi kalt Greenline Bioboard. Kort fortalt betyr dette av 37% av tremassen erstattes av mais eller annet hurtigvoksende naturlig råmateriale.

Luksus og samvittighet

Fordelene med dette er mange. CO2-utslippene reduseres, vekten er lavere og selve produksjonen renere og mer bærekraftig. Materialet er dessuten 100% resirkulerbart. Det beste er likevel at ingen av disse tiltakene går på bekostning av hverken kvalitet eller design – snarere tvert imot. Alle tekniske løsninger og finesser er tilstede. Design og utforming er enkel, men elegant. Valgmulighetene til farger og løsninger er mange. Enten du har en herregård, en villa eller en loftsleilighet vil du finne noe som passer. Å velge et miljøvennlig kjøkken betyr heller ikke at du må oppgi noen form for luksus. Du kan snarere velte deg i den – og det med verdens beste samvittighet.

Rotpunkt Kjøkken

Rotpunkt Kjøkken er forhandler av kjøkken, bad og garderobe på Skøyen og Alnabru (Oslo/Akershus). De har et bredt sortiment innen kjøkken, bad og garderobe. Ønsker du å se nærmere på kjøkken laget med Greenline Bioboard kan du ta turen til en av avdelingene deres på Alnabru; Verkseier Furulundsvei 4, 0668 Oslo eller på Skøyen; Karenslyst Allé 36, 0278 Oslo.

Tekst: Siri Gerrard
 

Følg IN magasinet på Facebook