Hjem » Interiør & design »  En bukett av kjøkkenredskaper

En bukett av kjøkkenredskaper

Med serien kjøkkenredskaper COOK-IT som er laget av nylon og silikon, får man en hel bukett av funksjonelle redskaper til den daglige matlagingen. Serien består av gryteskjeer i 2 størrelser, en visp, en steke spade og en klype som kan brukes til salat eller pasta.

Materialvalg og design sikrer at redskapene kan brukes til alle slags gryter og panner, inklusiv dem med belegg som gjør maten ikke skal feste seg i bunnen. De tåler høye temperaturer og er også så myke at de ikke lager riper. De myke overflatene gjør det også behagelig å holde redskapene. Den grønne fargen gjør også at serien passer godt inn i det moderne hjem.
COOK-IT serien kan kombineres med RIG-TIGs mange andre funksjonelle produkter til kjøkkenet, f.eks. COOK & SERVE ildfaste skåler, HOLD-ON grytekluter, HERBS kniver og skjærebrett eller det populære DROP dørslaget designet av Viviana Degrandi, som tidligere har vunnet Red Dot Awards. DROP som ble lansert i 2017 i en grønn farge introduseres nå også i grått. Med dørslaget DROP kombineres funksjonalitet med moderne, tidløst design. Plasser det som skal skylles i skålen, drei på håndtaket slik at innholdet omsluttes og hell deretter vann inn i tuten på toppen av håndtaket. Rist den og vannet renner ut, uten at innholdet faller ned i vasken. Både COOK-IT og DROP er en fin gave til bake- eller matlagingsentusiasten, studenter eller for de som flytter inn i sitt første hjem.

Søren Refsgaard (COOK-IT)

Søren Refsgaard er utdannet ved Design Seminariet i Højer i 2003 – samme år etablerte han sitt studio i København. Hans arbeid, som er påvirket av den danske designtradisjonen, er hovedsakelig fokusert på belysning, møbler og interiør. Refsgaards formspråk er enkelt og ofte karakterisert med en humoristisk vri. Han har designet Core termokopper for Stelton og bl.a. CHEESE-IT parmesankvern, ZIG-ZAG gryteunderlag, TRAY-IT brødboks og HOLD-IT gryte-kluter for RIG-TIG.

Viviana Degrandi (DROP)

Viviana Degrandi er utdannet på Fashion Design & Management ai Politecnico di Milano. Viviana bor i Milano og arbeider i sitt eget designstudio innen produktdesign. Viviana er involvert i en lang rekke prosjekter som kjennetegnes ved at uansett materiale, er målet å arbeide med innovasjon uten å endre karakter: Små, stille revolusjoner, som har resultert i bedre kvalitet, bedre anvendelighet, lavere produktkostnader og enklere estetikk, som gjør at produktet taler for seg selv. Hun har designet GREEN-IT hageredskaper for RIG-TIG.

Tekst: Asle Kvinnesland/pressemelding
 

Følg IN magasinet på Facebook