Hjem >  Ny brillekolleksjon fra Mulberry

Ny brillekolleksjon fra Mulberry

I februar annonserte Mulberry lanseringen av en egen brille-kolleksjon.

I sammenheng med avdukingen av Mulberrys vår/sommer kolleksjon presenterte de også en kolleksjon med 8 brillemodeller inspirert av britiske stilikoner. Modellene resonerer med den ungdommelige, ukuelige ånden til motehusets arv og denne sesongens inspirasjon.

Vår/sommer 2019

Med vår/sommer kolleksjonen 2019 henter Mulberry estetisk inspirasjon fra «Mod liberation» på sekstitallet. Dette var en epoke da karakteristiske brillesilhuetter ble synonymt med britiske kulturelle ikoner. En ny, leken kant har blitt lagt til disse retro påvirkninger for å skape en dristig men tidløs kolleksjon. Mulberry sine brille rammer er laget i en rekke ulike materialer: Modellene Kate, Jane, Emma, Charlotte og Gian kommer i tykk acetate plast. Mens modellene Tony og Lenny er formet fra en lett metalltråd. Den siste modellen Enyd er en hybrid av de to produksjonsmåtene. Fargepaletten låner fra sesongens «ready-to-wear» kolleksjon og viser nyanser fra hibiscus rød til sorbetrosa, så vel som tidløs sort og gylden metallisk.

Generasjoner med erfaring og ekspertise

I samarbeid med brillespesialisten De Rigo, er Mulberry sin kolleksjon med solbriller og briller designet i Italia, hvor de drar nytte av De Rigos generasjoner med erfaring og ekspertise.
– Samle og designe solbriller er en av mine personlige lidenskaper, så det har vært en glede for meg å utvikle dem som en ny nøkkelkategori for Mulberry. Jeg elsker å jobbe kreativt med strukturer, silhuetter og brilleglassene for å skape ulike stiler med en egen attityde og personlighet. De er tidløse, unisex modeller som blir en viktig del av hverdagen; prikken over i-en som fullfører antrekket for dagen, sier Johnny Coca.
Oppdag Mulberry sin nye brillekolleksjon hos Mulberry sine butikker eller på mulberry.com. Solbrillene og brillene vil også være tilgjengelig hos utvalgte optikere.

Tekst: Asle Kvinnesland/pressemelding | Foto: Mulberry
 

Følg IN magasinet på Facebook