Hjem » Kultur & underholdning »  ARIANA GRANDE TIL NORGE!

ARIANA GRANDE TIL NORGE!

Ariana Grande kommer til Telenor Arena 3. oktober 2019! Billetter blir lagt ut for salg fredag 21. desember kl. 09.00 2018.

Med sin kraftfulle stemme og imponerende vokalprestasjoner har Ariana Grande etablert seg som en av verdens største popstjerner! I en alder av 25 har den Grammy-nominerte artisten 3 platina-selgende album, 18 milliarder streams og en rekke topp ti hits på Billboard Hot 100 bak seg.
2018 markerer nok et historisk år for Grande. Hun har blitt utnevnt til Billboards «Woman of the Year» og er Grammy-nominert i kategoriene «Best Pop Vocal Album», for sitt nyeste album «Sweetener», og «Best Pop Solo Performance» for låta «God Is A Woman.» Samtidig nådde hennes nyeste single "thank you, next" topplasseringen på Billboard Hot 100 og slo rekorden for flest streams på Spotify for en sang av en kvinnelig artist på en uke. Ariana leverer herlig pop med elementer fra R&B, soul og elektronisk musikk. Hun har spilt en rekke utsolgte konserter verden over, og leverer et spektakulært liveshow når hun inntar scenen.
 

Følg IN magasinet på Facebook