Hjem » Interiør & design »  Design & funksjon

Design & funksjon

Nordic Kitchen-serien fra Eva Solo utvides med tre nye produkter. Vannkokeren, presskannen og termokannen holder ypperste kvalitet, både når det kommer til funksjonalitet og design.

Vannkoker: En lekker vannkoker som kan stå fremme på kjøkkenbenken! Vannkokeren er ledningsfri og derfor både enkel å fylle på og helle av. Lokket trenger ikke fjernes og helletuten er dryppfri, noe som gjør det mulig å helle uten å søle en eneste dråpe. Vannkokeren har en lettlest måleindikator, et skjult varmelement og den slår seg av automatisk så fort vannet begynner å koke. Veiledende utsalgspris kr 1 999.

Presskanne: Hell malte kaffebønner direkte i kannen og tilsett kokende vann. Rør rundt og plasser stempelet i kannen. La kaffen trekke i cirka fire minutter, og press deretter stemplet i bunn. Kaffen er klar! Presskannen fungerer som termokanne og holder innholdet varmt ekstra lenge, slik at den kan plasseres rett på bordet. Veiledende utsalgspris kr 1 299. 

Termokanne: Termokannen i rustfritt stål har en trippel vakuumstålinnsats som holder kaffen og teen varm lenger enn vanlig termokanner. Dette gjør også kannen ekstra robust. Hell favoritten i termokannen og drikken holder seg varm i flere timer. Veiledende utsalgspris kr 1 299.

Tekst: IN magasinet | Foto: Eva Solo

 

Følg IN magasinet på Facebook