Hjem » Interiør & design »  Ta med deg festen hvor som helst

Ta med deg festen hvor som helst

Den kompakte og vanntette høyttaleren, SRS-XB01, er ideell for den som ønsker å flytte festmusikken fra sted til sted. Med EXTRA BASS-lyd er den ultrakompakte høyttaleren tilgjengelig i fargene rød, gul, grønn, blå, svart og hvit. Høyttaleren er rimelig på pris og en fin liten gave for den som er glad i musikk.

SRS-XB01 har et avrundet design og «passive radiator» som gir sangene dine en dyp og fyldig lyd. Denne høyttaleren gir deg kraftig lyd, på tross av sin lille størrelse. Høyttaleren veier ca. 160 g og er dermed liten og lett nok til at du alltid kan bære den med deg – slik at du alltid er klar til å spille musikk. Den har en praktisk håndreim så du trenger ikke å forlate favorittsangene dine. Den har en matchende farge og sikrer at du kan ha med deg høyttaleren din overalt.

Ta kontroll over musikken

Koble til, spill av eller skru opp volumet – bruk knappene på høyttaleren for å styre musikken på en enkel måte. Du kan raskt bytte fra å lytte til sanger til å snakke trådløst med vennene dine. Det er enkelt å ringe fra smarttelefonen via høyttaleren med den innebygde mikrofonen. Du kan lytte til ditt favorittalbum og spillelister uten forstyrrelser med opptil seks timers avspilling med det innebygde batteriet. Har du ingen trådløs tilkobling? Ikke noe problem. Plugg musikkspilleren din, for eksempel en Walkman eller en iPod, i SRS-XB01s lydinngang, og lytt til favorittspillelistene dine. Du kan velge blant et utvalg av sterke farger - eller gå for en kul, minimalistisk utgave i svart eller hvit. SRS-XB01 er til salgs i butikker nå, og har en veiledende pris på: 330,-.

Tekst: IN magasinet | Foto: Sony

Følg IN magasinet på Facebook