Hjem » Trondheim »  Audi Møller Bil Trondheim høyner kvaliteten på kundeopplevelsen

Audi Møller Bil Trondheim høyner kvaliteten på kundeopplevelsen

Hos Audi Møller Bil i Trondheim kan du bygge din egen bil ved hjelp av en bilkonfigurator, eller slappe av i Audi-loungen mens bilen er inne på service.

Markedssjef Lars Spjøtvold sier forhandleren med dette ønsker å øke kvaliteten på kundeopplevelsen. Han opplever at stadig flere ønsker å vente hos forhandleren når bilen er til service eller reparasjon, da det for mange er mer tidsbesparende enn å reise fra forhandleren og tilbake igjen for å hente bilen.
– Vi har satt opp en arbeidsplass med PC og nettilkobling slik at man kan sitte her og jobbe. Vi har også enkel servering i loungen, og en TV og en sittegruppe med gode Ekornes-møbler, sier Spjøtvold.

Nærmere produktet

I salgshallen står den nye bilkonfiguratoren, der man via en iPad kan bygge sin egen bil helt fra bunnen av. Resultatet vises på en storskjerm på 75 tommer.
– Her kan du endre farger eller felger på bilen, du kan zoome inn helt ned til strukturen på stoffet i bilsetet eller du kan gå inn og endre rattet på bilen. Det er en fantastisk fin måte å vise frem bilen på og alle funksjonene rundt den, sier Spjøtvold, som mener dette gir en mye bedre opplevelse av bilen enn å sitte og bla i en katalog.
– Man kommer mye nærmere produktet. Man kan se bilen fra ulike vinkler, og hvordan fargen ser ut fra de ulike vinklene. Dette er viktig for kundene når de skal ta de viktige valgene om farge og utstyr. Dette er jo en dyr investering, sier Spjøtvold.

FAKTA: Audi Møller Bil Trondheim

Adresse: Ingvald Ystgaardsvei 19-21, 7047 Trondheim
Telefon: 24 03 17 00
E-post: trondheim@moller.no
Webside: www.trondheim.audi.no
Facebook: www.facebook.com/mollerauditrondheim

Tekst: Renate Brødreskift | Foto: Renate Brødreskift & Audi
 

Følg IN magasinet på Facebook