Hjem » Romerike »  Med øye for detaljer

Med øye for detaljer

Enestående design. Smakfulle løsninger. Fantastiske lysforhold. Stor valgfrihet. Rikt mangfold. Svært sentralt. Ikke rart Eie Eiendom er stolt av å presentere unikumet Sølvbyggene, i hjertet av Lørenskog.

Tett inntil Metro-senteret i Lørenskog ligger en stor, skjermet tomt. Denne har det vært store planer for, og nå er byggestart vedtatt. Salgsstart var i sommer. Pr november 2014 er 60% av leilighetene allerede revet bort. Tomten ligger innenfor det som blir en del av «prinsesseparken», og disse boligene er tilpasset nettopp den indre kongelige i folk flest – med matt sølvfinish på hele byggets eksteriør, spennende løsninger, stort fokus på enestående detaljer og samtidig med nærhet til det meste.
– Tomter som denne er vanskelige å finne, uttaler Eileen V. Dreyer entusiastisk, eiendomsmegler i Eie Eiendom.

Ingen likhet

De 51 leilighetene som utgjør komplekset har hver en unik form. Ingen to leiligheter er like. Det er satset stort på svære vindusflater, og å få mest mulig ut av solforholdene. De store balkongene – enkelte på opptil 78 m2 – blir inkorporert i innerommet ved enorme, åpne glassflater. Uterommet blir en del av innearealet. I tillegg til at hver enkelt leilighet er unik, går det an å legge sin egen touch med alternative planløsninger. Eksempelvis kan et soverom bli en del av stuen for å få et enda større rom. Det er stor valgfrihet også med tanke på interiøret, med et stort utvalg materialer, finisher og løsninger. 
– Utbygger, Eiendomsgruppen, er svært fleksibel på tilvalgsmulighetene, nikker Eileen. 
Man kan stort sett forme sitt eget hjem til noe mer enn et lunt og hyggelig fristed, men til noe enda mer spesielt – en perle.

Storslåtte råmaterialer

– Ingen andre prosjekter er likt dette! Jeg passer meg for å ta ordet «unikt» i min munn om prosjekter, men dette er et unikt prosjekt, sier eiendomsmegler Tomas N Gabrielsen. 
Eileen stemmer i: 
– Det finnes ikke noe liknende i Norge, nei, så man kan trygt si det er unikt!
Iveren til eiendomsmeglerne er genuin:
– Det er spennende å selge her, nettopp fordi det er så ulikt alt annet. Folk er jo opptatt av nytenkning og kvalitet, og alle leilighetene her er forskjellige. Det blir et signaturbygg på Lørenskog, ivrer de, før de fortsetter å fortelle videre med store smil om de eksklusive løsningene, med store glassheiser i hvert bygg, som går rett fra leilighetene og til kjelleren – der et topp moderne garasjeanlegg er. Det er kameraovervåket, teknologi man forøvrig også kan få inkorporert i leiligheten ved bruk av innbruddsalarm og kamera tilkoblet dørtelefonen. Sikkerhet og effektivitet er prioritert, og er også medtatt i felleskostnadene. Utearealene skal avskjermes ytterligere med hekker og beplantning, og leilighetene i første etasje får sine egne lune, koselige hager.

Urbant på landet

Når og om t-banen endelig kommer til Lørenskog, vil det planlagte stoppet være rett i nærheten av utgangsdøren. Pr i dag er busstoppet rett i krysset ved tomten. Det finnes også et variert kulturtilbud, med Lørenskog hus, som er kommunesenteret med kino, kaféer, bibliotek, teater og servicefunksjoner rett i nærheten. I tillegg er det et godt utvalg butikker. Langvannet ligger ikke langt unna, og Østmarka tilbyr fine rekreasjonsmuligheter. Losby Golf finnes også i området med sin 18-hulls bane. Dersom man pendler til Oslo, kan man beregne rundt 20 minutters reisevei, mens det kun tar 10 minutter til Lillestrøm.
NUNO Arkitektur uttaler:
– Idéer er ingens eiendom, de tilhører de som uttrykker de best.
At Sølvbyggene utvilsomt er et sted som uttrykker sin visjon på en eiendommelig måte, er det ingen som vil få andre idéer om.

Tekst: Mia Natalí Ravn | Foto: Eie Eiendom

Følg IN magasinet på Facebook