Hjem » Romerike » Reiser & opplevelser »  Nordens største Samsonite avdeling

Nordens største Samsonite avdeling

Etter å ha flyttet til større lokaler på Metro senteret tidligere i vår kan Bagorama nå ønske både gamle og nye kunder velkommen til en lekker og oversiktlig butikk som formelig bugner over av flotte vesker og kofferter. I tillegg kan de friste med det som er Nordens største Samsonite avdeling med eget serviceverksted.

Noen uker før påske åpnet Bagorama dørene til sin nye butikk på Metro i Lørenskog, bare noen hundre meter fra den tidligere butikken. De nye lokalene er både lyse og innbydende, og med større areal kommer nå det brede utvalget av vesker og kofferter virkelig til sin rett.
– Vi er veldig glade for å være her på Metro, og synes selv at den nye butikken har blitt både stor og flott, sier butikksjef Elizabeth Holtet.
– Vi har mange faste kunder som vi har fått et personlig forhold til, og har fått mye positive tilbakemeldinger på den nye butikken. Det er utrolig fint å ha fått bedre plass og nå har hvert merke dessuten fått sin faste plass. Vi var litt spente på å se hvordan det ville fungere, men det virker som om det har blitt godt tatt imot. Ikke bare gjør det butikken mer oversiktlig, men for våre faste kunder som ofte har funnet sitt favorittmerke så er det nå enklere å vite hvor de skal se etter nyhetene.

Eget serviceverksted for Samsonite

I det nye lokalet har Bagorama dessuten fått plass til det som er Nordens største Samsonite avdeling, med eget serviceverksted. Samsonite regnes gjerne som koffertenes Rolls Royce og er du mye på reise eller har opplevd at kofferten din ofte blir skadet på flyturen kan det være vel verdt å investere i en av deres kofferter av høy kvalitet.
– Samsonite lager alltid gode produkter som det er både gøy og lett å selge, og det er mange som reiser mye som ser på det som en god investering. En av nyhetene denne våren er Lite-Locked, det nyeste medlemmet i Curv-familien. Curv er et materiale som er både sterkt og samtidig superlett, og disse koffertene har blitt veldig populære. Vi synes det er morsomt å ha Nordens største Samsonite avdeling og føler vi har fått til en veldig flott utstilling av koffertene her i butikken. Nå har vi dessuten fått et eget serviceverksted for Samsonite, hvor vi tar imot flyskader eller bytter deler som hjul eller håndtak.

Kofferter i alle prisklasser

Hvilken koffert man trenger eller hvor mye man skal investere i den, kommer mye an på den enkeltes behov og hvor mye man reiser. Hos Bagorama finner du kofferter i alle prisklasser og Elizabeth forteller at de også selger mye kofferter i det rimeligere segmentet. Og spesielt er koffertene fra Bagoramas eget merke Travel Gear populære.
– Vi har kofferter i alle prisklasser, og Travel Gear er både rimelige og gode kofferter som vi selger masse av. Vi er alltid behjelpelige med å forklare kundene forskjellene mellom de ulike koffertene. Mange av de ser jo ofte like ut, mens forskjellene ligger i materialene. Og det er viktig for oss at folk føler seg trygge på kjøpet.
Bagorama har dessuten alt du trenger av ulike reiseeffekter, som bagasjevekt, magebelte eller nakkeputer. I butikken finner du også et stort utvalg ryggsekker og allerede i mai kommer førsteklassesekkene, mens det til skolestart i august vil være et bredt utvalg til både store og små.

Vesker til alle anledninger

Vesker er ikke bare praktiske, ofte er de også selve prikken over i›en til antrekket. Og det skal godt gjøres å ikke finne drømmevesken hos Bagorama på Metro. De tilbyr vesker fra en rekke anerkjente merker, som Adax, Monte, Guess, Liu Jo og Dixie.
– I tillegg har vi våre egne merker HJC og Lycke. Disse finner man kun hos Bagorama og er merker vi er veldig stolte av. Vi ser at trenden med store vesker fortsetter, og mange kombinerer en stor veske med en stor lommebok eller liten veske som enten kan puttes opp i den store vesken eller som man kan ta med som den er når man bare trenger for eksempel kort og nøkler. Veskemoten følger ofte trendene på klær og akkurat nå er det mye farger, trykk og mønster. Men vi har også de som er mer dempet sånn at de matcher fargerike klær, avslutter Elizabeth med et smil og ønsker alle velkommen til den nye butikken på Metro!

Tekst & foto: Mona Gullstein