Hjem » Romerike » Reiser & opplevelser »  Reiselivsmessen 14-16 januar 2011

Reiselivsmessen 14-16 januar 2011

- Enten du skal gjøre som «Sex & Singelliv»-jentene gjorde i sin siste film, reise til eventyrlige Abu Dhabi. Eller om du skal orientere deg om fjelltilbudene i vinter-Norge. Planlegger sommeren med golfspill i Spania eller besøk på Ylvingen i Himmelblå-land, så gir vi deg hele verden på sølvfat når Reiseliv 2011 åpner dørene på Norges Varemesse i Lillestrøm fredag 14.januar kl 14:00, sier prosjektleder Torill Engelberg.

Reiseliv 2011 har fokus både på inspirasjon og gode kjøp. Alle som ønsker å orientere seg om ferietilbud i Norge eller utenlands, kan snakke med ekspertene fra de ulike destinasjonene. Reisen og ferien kan også bestilles der og da hvis du ønsker det. Se opp for gode messetilbud i januar på Reiseliv!

- Ja, dette er nytt og vi legger nå opp til denne reisevarehus-profilen på Reiseliv, med samling av alle eksperter som gir individuelle råd om all verdens reisemål. Samtidig som du kan bestille reisen hvis du ønsker det. Enkelt og greit for publikum som har planlagt når de kan reise.

- Vi hadde 10 prosent publikumsøkning i fjor, og vi regner med stor interesse også i år. Den populære «Fotomessen» kommer tilbake også i januar, og går vegg i vegg med Reiseliv. Her får du to gedigne messer til prisen av 1.

- Vi gjør også spesielle satsinger med egne paviljonger innenfor eksempelvis golf samt vinter og ski. Så det blir en spennende reiselivsmesse i januar, sier prosjektleder Torill Engelberg i Reiseliv 2011 hos Norges Varemesse. Reiseliv er Norges største arena for både vår hjemmelige turistindustri og for verdens turistnasjoner.

Les mer om reiselivsmessen her 

Tekst: Elin Kvandal