Hjem » Oslo » Helse & velvære »  Få frem det beste i deg

Få frem det beste i deg

Trenger du å gå inn noen centimeter etter vinterhalvåret eller synes du kanskje rynkene begynner å ta overhånd? Hos Hud og Hår Klinikken tilbyr de blant annet laserbehandlinger for alt av hudproblemer, hårfjerning, rynkebehandlinger og hjelp i kampen mot fettet og cellulittene.

Klinikken har en erfaren stab bestående av leger og sykepleiere som gjerne hjelper deg med å få frem det beste i deg. Hud og Hår Klinikken holder til i lyse og moderne lokaler i Vika, i gåavstand fra Aker Brygge og Nationalteateret. Det er en medisinsk klinikk som kan skilte med lang erfaring innen laser, rynke- og hudforbedrende behandlinger. Behandlingene utføres av leger og sykepleiere, og her er du garantert i trygge hender. Klinikken utvider hele tiden sitt tilbud, og daglig leder Wenche Steen forteller at de nå har utvidet staben med både naprapat og fotterapeut. Stemningen i lokalet er hyggelig og imøtekommende, og det er tydelig at de er opptatt av å gi sine kunder både en god opplevelse og den best mulige behandlingen. Her får du en personlig og profesjonell behandling tilpasset akkurat dine behov. I en stressende hverdag med mange forpliktelser kan det ofte være vanskelig å sette av tid til seg selv. Hud og Hår Klinikken har nå også lege som er tilgjengelig på kveldstid, slik at det blir enda lettere å finne en tid som passer både i forhold til jobb og familie.

Article image

Laserbehandlinger

Hud og Hår Klinikken er en av landets ledende laserklinikker og har lang erfaring med laserbehandlinger. Her kan du blant annet få fjernet alders- og pigmentflekker, arr og føflekker. Og med sommeren rett rundt hjørnet er dette det perfekte tidspunkt for hårfjerning med laser, som med stor suksess kan benyttes både på legger, lår, bikinilinje, armhuler og ansikt. Etter en laserbehandling skal nemlig ikke det behandlede området utsettes for sol, og i tillegg høres det vel fristende ut å kunne gå sommeren i møte med glatte, vakre ben?
– Vi merker også at det er flere og flere menn som kommer for å få fjernet hår,
sier Wenche.
Skjemmende blodårer er svært vanlig og et problem som oppleves som veldig plagsomt for mange. Klinikken tilbyr Sklerosering-behandlinger som er den mest benyttede metoden for fjerning av blodårer på bena. Behandlingene utføres av lege og gir deg flotte ben som du trygt kan vise frem.

Bli kvitt fettet

Etter lange vintermåneder og med sommeren i anmarsj er det nok mange som gjerne skulle ha kvittet seg med uønsket fett. Og med behandlingen Cellufree kan Hud og Hår Klinikken hjelpe deg å minske mange centimeter uten kirurgiske inngrep. Cellufree er en behandling med ultralyd som i kombinasjon med lymfe- og vakuummassasje bryter ned fettcellene slik at du blir kvitt unødvendig fett og cellulitter rundt mage, rumpe og lår.
– Ultralyden knuser fettceller i et bestemt område, og transporterer det deretter ut av kroppen via forbrenningen og lymfesystemet. I samarbeid med Studio Day Treningssenter som holder til på Majorstua og Holmenkollen Park, tilbyr vi en kombinasjon av behandling samt trening med personlig trener som også gir deg kostholdsveiledning, og for mange er dette en god motivasjon til å legge om livsstilen. Cellufree gir svært gode resultater, og vi merker også økt pågang fra menn, forteller Corinne Omberg som er terapeut i Cellufree.
For problemområder hvor det ikke hjelper med diett eller trening, kan klinikken dessuten tilby Lipolyse. Dette er en skånsom behandlingsmetode som med lipolyse-injeksjoner fjerner fettet ved hjelp av smelting, og mange synes dette er et godt alternativ til fettsuging. Selv om de egentlig anbefaler 2-3 behandlinger for det optimale resultatet, opplever de at mange er fornøyd etter bare èn behandling.

Article image

Rynkebehandlinger

Rynker og andre aldringstegn som kommer snikende med årene er lite populært hos de aller fleste, og mange opplever økt velvære og selvtillit etter rynkebehandlinger. Hud og Hår Klinikken utfører Syneron-behandlinger, som har vist seg å være et solid våpen i kampen mot rynkene. Syneron-maskinen kombinerer radiobølger med lysenergi, noe som gjør at collagen-fibrene styrkes og huden får tilbake mye av sin opprinnelige elastisitet. Huden i hake, kinn og halspartiet strammes opp og hele ansiktet får et løft.
– Dette er en behandling som er ypperlig mot dype rynker og dobbelthaker, og man merker forskjell bare noen dager etter den første behandlingen, sier Corinne.

Klinikken samarbeider også med Dr. Michael Prager som er en av Englands ledende leger innen kosmetikk. Hans spesialitet er foryngelse av ansiktet ved å kombinere Botox og linjefyllere med peeling, og han tar ofte turen til Oslo for å hjelpe norske kvinner både å se yngre ut og føle seg vel med seg selv. I tillegg har sykepleier Stine Storaunet, som i flere år har vært tilknyttet klinikken, blitt trenet opp i hans teknikker. En Botoxbehandling varer i omtrent 15 minutter, og injiseres med en tynn sprøytespiss. Botox brukes med stor suksess både mot rynker og mot svetteproblemer. Wenche forteller at de tidligere har brukt Restylan fillere, men at de nå kun benytter Juvederm. Dr. Prager mener at dette er det absolutt beste produktet på markedet, det gir et fantastisk resultat og han benytter nå kun Juvederm i sine behandlinger.
Hendene er det stedet på kroppen hvor aldringsprosessen synes aller best, og huden på hendene blir lett slapp og får rynker. Ved å fylle disse ujevnhetene får du en hånd som ser ung og spenstig ut. Hos Hud og Hår Klinikken tilbyr de behandling med Radiesse som egner seg spesielt godt til hender hvor det trengs en fyller som gir rynkebehandling og oppfylling av dypere defekter.

I tillegg kan de også tilby en rekke andre behandlinger som fotpleie, tannbleking, peeling, hudpleie og ulike massasjeteknikker som gjør underverker for både kropp og sjel. Her blir du alltid møtt av hyggelige og profesjonelle fagfolk som alle har lang erfaring innen sine felt. Du får personlig veiledning for å få frem det beste i deg, og de ønsker alle velkomne til en uforpliktende konsultasjon!

Tekst: Mona Gullstein  Foto: Elena Tamnes