Hjem » Oslo » Helse & velvære »  Lysaker Brygge

Lysaker Brygge

Velkommen til en hyggelig handel på bryggekanten.

Cafe Cartagena

På Cafe Cartagena får du både i pose og sekk. Du får hyggelig service av en sammenknyttet gjeng som vil at du skal bli fornøyd. Du får topp beliggenhet – ved sjøen. Du får topp mat, topp kaffe. A propos kaffe: – Opprinnelig er jeg fra Colombia, sier Caroline, så jeg har en stolthet på kaffe!

– Vi er det første spisestedet som åpnet på Lysaker Brygge. Vi har blitt kjempegodt mottatt og har alltid mye å gjøre. Vi har masse faste gjester, fortsetter Caroline som er innehaver av Cartagena. Hun har et team rundt seg som legger stor vekt på kvalitet: erfarne kokker samt vin og kaffe-eksperter.
– Og vi lager all mat på stedet, presiserer hun.

Konseptet er meget godt gjennomtenkt. Vi er en crossover mellom kafe og restaurant. Vi tilbyr topp kaffe som på en kaffebar og god mat og vin som på de beste restauranter. Vi er kveldsåpent fra tirsdag til fredag og holder åpent for lukkede selskaper i helgene. Når du kommer inn, blir du møtt i døren. Ønsker du bare å ta en kaffe eller kjøpe en kaffe til å ta med, er du velkommen til det. Men vil du sette deg ned og nyte sjø-utsikten, alene eller med en eller flere venner, kan du velge det. – Vi er stamstedet for mange businessfolk og de som bor i nærmiljøet. Vi har 90 plasser i kafeen og 70 av dem vender ut mot sjøen.

Har du derimot med deg barnevogn og ønsker å kose deg sammen med andre småbarnsforeldre, tilbyr vi egen barneavdeling. Den ligger innerst i kafeen og er skjermet fra resten av kafeen. Her kan også barna leke.

Velkommen til en Cafe ved sjøen der service og god mat står i sentrum. Reserver gjerne på forhånd!

Ellen Kvam Glasskunst & Design

Det glitrer i Ellen Kvams galleri. Ikke bare fra sjøen, men også fra alt hun tilbyr av glassartikler.

Hun har et godt utvalg av både egen og andre kjente kunstneres glasskunst, for eksempel Pino Signoretto og Luigi Benzoni.

Ellen lager også glassbord, garderobeskap, lamper og dekketallerkner etter kundens spesielle behov. Hun har hatt gleden av å lage dekketallerkner til en av hovedstadens vakreste restauranter, Ekebergrestaurantens Chambre og Gourmetavdelingen.

På hennes galleri finner vi også smykkeserien hennes, som også selges hos forskjellige gullsmedkjeder i hele Skandinavia.

I tillegg til glasskunst, har Ellen Kvam også et utvalg av malerier av kjentebilledkunstnere og hun arrangerer samleutstillinger, i tillegg til salgs-og separatutstillinger i galleriet sitt.

Juvenca

Vi har spesialisert oss på LPG-behandlinger, sier Kristin på Juvenca. Kroppsbehandlingen er en dyptgående vakummassasje. - Vi fokuserer på cellulitter og figurforming, men vi hjelper også mennesker med andre plager som dårlig blodsirkulasjon, væskeopphopning, fibromyalgi eller leddgikt.

LPG gir en stor helsemessig effekt og virker generelt oppstammmende.

LPG for ansikt er en naturlig ansiktsløftning. Egentlig er det en dyptvirkende behandling som påvirker hudens oppbygging, løfter den, glatter den ut og får frem ansiktets konturer.

LPG er FDA-godkjent, dvs. av Food and Drug Administration, USA.

Vi holder også på med IPL (Intense Pulsing Light) som er en smertefri permanent hårfjerning.

Både Kristin og Rita ser frem til begynnelsen av mai. Da begynner nemlig to Still Point terapeuter ved Juvenca. Still Point er en dyptvirkende naturmedisinsk behandlingsmetode som hjelper mennesker med å finne indre ro og balanse. Det benyttes vibrasjonsessenser (blomstermedisin) og terapeutiske krystaller.

Ring Eiendomsmegling

På Lysaker Brygge finner du også en eiendomsmegler, Ring Eiendomsmegling.
– Vi selger leiligheter over hele byen, sier Ellen Maxine Onsum, daglig leder og fagansvarlig ved kontoret. Men naturlig nok blir Lysaker Brygge vårt primærområde.
Vi åpnet kontor her i juni 2006. I begynnelsen var området lite kjent, og vi arbeidet mye for å få opp interessen og gi informasjon om området.

Nå er interessen meget stor. Vi har en liste på ca 200 interessenter som ønsker å bli kontaktet når noe blir ledig. Vi har interessenter på alt fra små 1 roms til de aller største leilighetene.

En slik liste er av stor betydning både for selger og kjøper. Ring Eiendomsmegling ønsker å yte litt ekstra for dem som bor på Lysaker Brygge, hvis de ønsker å selge.
Vi kan vel si at særdeles få meglere satser så sterkt og så lokalt som vi gjør.
De som vil hit og står på listen vil få ekstra oppfølging, slik at de ikke går glipp av noen bolig som passer deres kriterier.

At mange vil hit, er meget forståelig. Her får man en moderne leilighet med en fantastisk beliggenhet ved sjøen. Meget sentralt og likevel avskjermet fra støy og med meget god offentlig kommunikasjon.

Ring Eiendomsmegling har flotte lokaler nært til sjøen. Kontoret holder til på indre torg og ønsker nye og gamle kunder velkommen til en hyggelig boligprat! Ring Eiendomsmegling jobber etter et unikt konsept som bl.a. krever at deres kundereferanser alltid skal være tilgjengelige. Dette innebærer for deg som kunde at du får en megler som strekker seg langt fordi din bolighandel er like viktig for dem som for deg!

Tekst: Liv Ohnstad Foto: Ellen Kvam og Lin Kværnhaug