Ingrid Bjørnov på Stavanger Konserthus

Da Dollie platedebuterte i 1980 sjarmerte de en hel generasjon unge piker. Denne høsten er pianistinnen Ingrid Bjørnov tilbake med en ny soloforestilling. I Stavanger kan du se forestillingen i Stavanger Konserthus 21. oktober. Med stø...
Les mer
ingress Bjornov

Tore Renberg gjester Naustene på Bersagel

Høsten 2017 gir Tore Renberg ut ny roman. «Skada gods,» den tredje boka i serien om Hillevågsgjengen, er klar, og det samme er et nytt soloalbum. 17. og 18. oktober gjester Tore Naustene på Bersagel med en spennende krysning av littera...
Les mer
ingress Tore Renberg

Thåström i Stavanger Konserhus

Fredag 20. oktober besøker en av de viktigste frontfigurene i skandinavisk rock gjennom 40 år, Thåström, Stavanger konserthus. Vi kjenner Thåström som spydspissen fra Ebba Grön og Imperiet. Vi kjenner han som en rockeartist av de store...
Les mer
ingress Thastrom

Sommeraktiviteter i Stavanger og Sandnes

Det er tid for sommer og ferie så vi har laget en guide med tips til aktiviteter nå som dagene er lyse og varme.
Klostertur i kajakk Rogaland Aktiv tilbyr kajakk-turer i området rundt Fjøløy. Turen byr på mange kajakk-opplevelser, f...
Les mer
ingress to do

Sommerkino

Storfilmene står gjerne i kø i sommermånedene. Årets sommer er intet unntak og kinoene i Stavanger og Sandnes kan friste med en rekke spennende premierer. Det er med andre ord mye å glede seg til på kino i sommer!
En god film på...
Les mer
ingress sommerkino

Inn i kinomørket

Med premierer på filmer som Guardians of the galaxy vol. 2, King Arthur: Legend of the Sword og Alien Covenant ligger alt til rette for en spennende kinovår!
Film er som kjent best på kino og det er få ting som slår det å sette seg ...
Les mer
ingress kino

En innholdsrik vinter på kino

Få ting er bedre en kald vinterkveld enn å sette seg godt til rette i en varm kinosal for å se en god film. Og med premierer på filmer fra Star Wars til Solan og Ludvig kan SF Kino friste med et innholdsrikt program denne vinteren!
De...
Les mer
ingress SF Kino

Fra James Bond til Doktor Proktor

Hva er vel bedre på mørke høstkvelder enn å slappe av i et behagelig kinosete og nyte en god film? I høst kan SF Kino friste med et innholdsrikt program med noe for enhver smak og aldersgruppe.
Film er uten tvil fremdeles best på...
Les mer
ingress stavanger kino

Mye å glede seg til på kino i sommer!

Sommeren er en av de best besøkte årstidene på landets kinoer og storfilmene står gjerne i kø i sommermånedene. Årets sommer er intet unntak og kinoene i Stavanger og Sandnes kan friste med premierer på blant annet Jurassic World, Magi...
En god film...
Les mer
SF Kino ingress

Dinosaurer, superhelter & fremtidsdystopi – det er mye å glede seg til på kino i vår

Med premierer på filmer som Jurassic World, The Avengers: Age of Ultron og Insurgent ligger alt til rette for en spennende kinovår!
Film er fremdeles best på kino og det er få ting som slår det å sette seg godt til rette i kinomørke...
Les mer
kino ingress

Mye å glede seg til på kino i vinter

Det er et variert og fullpakket kinoprogram SF Kino kan friste med i vinter. Med premierer på filmer fra Hobbiten til Fifty Shades of Grey er det dessuten noe for enhver smak!
Det er fremdeles ingenting som slår film på kino. Hva er ...
Les mer
SF Kino ingress

Bak kulissene til ungdomsteateret

Hvordan er det å være ung skuespiller i Stavanger? Vi har vært med tre av ungdommene på øving til stykket Doktor Proktor Prompepulver som spilles på Rogaland Teater i høst.
Andrea Stenshorne Simonsen (11), Henrik Velken Opsange...
Les mer
barneteater ingress

Fant tilbake til gnisten

Torbjørn Eriksen (34) følte han var ferdig med skuespilleryrket, men ga det en ekstra sjanse da han ble spurt om å spille Hamlet på Rogaland Teater i høst.
Det var på den samme scenen stavangermannen startet karrieren sin etter å...
Les mer
T Eriksen ingress

Brom, Brom

Anders Baasmo Christiansen var ikke en stor råner da han vokste opp på Hamar, men bilfilmen «Børning» fikk frem råneren i han.
Et ulovlig billøp fra Tyrigrava kro i Oppegård til Nordkapp. Ingen regler. Målet er å komme først fre...
Les mer
anders lisiting

Latter er kroppens beste medisin

Den hjelper deg med kjærestejakten, forebygger diabetes, øker sjansen for graviditet og motvirker stress. Visste du at den anbefalte dosen er 15 minutter med knegging om dagen?
Hånden holdes foran munnen, øynene lukkes, tårene renne...
Les mer
latter lisiting

Spennende filmer på kino i vår!

Film er fremdeles best på kino, og i vår kan kinoene i Stavanger og Sandnes friste med et variert og innholdsrikt program. Og med alt fra den episke fortellingen om Noahs Ark med Russell Crowe i hovedrollen til spennende action med ver...
Det er ...
Les mer
ingress_SF_Kino_Noah