Hjem » Kultur & underholdning »  Zlatan gir ut ny bok

Zlatan gir ut ny bok

I Jeg er fotball får du et unikt innblikk i Zlatan Ibrahimovic´s fotballkarriere fra 1999-2018. Den selvbiografiske boken er skrevet av Zlatan i samarbeid med journalist og forfatter Mats Olsson, og kommer ut 8. november 2018. Minneverdige bilder, statistikk, fakta og en rekke intervjuer med sentrale fotballprofiler gir et rikt og nyansert bilde av en av tidenes største fotballstjerner. 

Siden debuten for Malmö i 1999 har Zlatan spilt for de europeiske storklubbene Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG og Manchester United. I denne boken oppsummerer han sin eventyrlige karriere; målene, seirene og trofeene i verdens beste klubber og ligaer, samt på det svenske landslaget. Men Zlatan forteller også åpenhjertig om perioder med motgang og hvordan han kjempet seg tilbake etter den kompliserte kneskaden han pådro seg i Manchester United. Med hans egne ord får vi høre om veien fra å være underdog til å bli superstjerne.
Jeg er fotball inneholder også en rekke intervjuer med tidligere fotballprofiler som Thierry Henry, Patrick Vieira, Thiago Silva og Paul Pogba – samt hans agent Mino Raiola. Boken er rikt illustrert med over 200 fotografier, og avsluttes med femti sider statistikk som oppsummerer Zlatans fotballkarriere fra 1999 til 2018.
Jeg er Zlatan (2011) er en av de mest populære biografiene i norsk forlagshistorie, med over 100 000 solgte eksemplarer. Der kunne vi lese om Zlatans vei fra oppveksten i Rosengård til å bli en av verdens største fotballstjerner. I Jeg er fotball får vi et unikt innblikk i hele hans karriere.
 

FØLG IN MAGASINET PÅ FACEBOOK