Hjem » Interiør & design »  Walk in-dusj & badekar

Walk in-dusj & badekar

Moderne mennesker, som bor på et begrenset antall kvadratmeter, vil ofte oppleve et behov for plass som krever særlige kreative løsninger.

Med den nye smarte Shower + Bath-kombinasjonen lykkes Duravit nok en gang med å forene innovativt baderomsdesign med god utnyttelse av plass. Shower + Bath, som er designet av EOOS, er walk in-dusj og badekar i ett.
Når man åpner den integrerte glassdøren mot innsiden av badekaret, forsvinner den under en vanntett boks som kan plasseres på glassdøren og badekarets kant, slik at den utgjør et behagelig sete og/eller ekstra hylleplass.

Den komfortable boksen kan brukes som sitteplass, men har samtidig den ekstra funksjonen at når du slapper av i badekaret kan den brukes som et justerbart rygglene, eller som en hylle, fordi den kan beveges langs hele badekarets lengde. Når døren er lukket, kan karet brukes som badekar eller til fotbad. En mekanisk sikkerhetslås garanterer at glassdøren ikke åpnes ved et uhell når avløpet er stengt, eller når du tar et bad. 
Shower + Bath er funksjonelt og allsidig, noe som understrekes av den presisjon som karet er produsert med. Materialet DuraSolid A gjør det mulig å designe produkter med slanke, raffinerte kanter. Selve karet samt sokkel og paneler er alle laget av det solide materialet. De kompakte ytre dimensjonene på 170 x 75 cm, gir plassbesparende installasjonsmuligheter, og sikrer at denne nye løsningen er en fullgod erstatning for et konvensjonelt badekar når du pusser opp badet.

Duravit Shower + Bath, dusj og badekar, 170 x 75 cm, 70.300 NOK
 

Følg IN magasinet på Facebook