Hjem » Interiør & design »  Vipp-kjøkken showroom

Vipp-kjøkken showroom

I august åpnet Element (tidl. Skattekammeret gulv & interiør) offisielt sitt nye Vipp showroom i Lilleakerveien 25, vis-à-vis CC Vest i Oslo. Vipp showroomet er det første, og eneste, i sitt slag i Norge.

Den danske kjøkkenprodusenten Vipp har lang erfaring med produktdesign og et sterkt fokus på kvalitetsmaterialer, mekanikk og funksjon. Dette gjenspeiler seg i kjøkken-designet, der alle valg om estetikk og tekniske detaljer allerede er gjort på forhånd. I Elements Vipp showroom trenger kundene derfor kun å ta stilling til størrelse og utstyr på sitt nye kjøkken.
– Vipp har vært en bauta innen dansk og internasjonal design i generasjoner. Merkevaren er anerkjent verden over for sin kvalitet, sine rene linjer og sitt tidløse preg. Det var helt naturlig for oss å dedikere en betydelig del av våre lokaler til Vipp sine produkter. Merkevaren passer godt inn i vårt øvrige sortiment som består av kvalitetsmerker som blant annet Skagerak Denmark, ygg&lyng, Cane-line, Fatboy og Tonning & Stryn, og vi er stolte over å kunne tilby kundene våre enda et kvalitetsprodukt, sier grunnlegger og medeier i Element Hanne Floberg.

Åpningen markerte også lanseringen av Elements nye visuelle identitet som har blitt utarbeidet i samarbeid med arkitekt- og designfirmaet Snøhetta. Samarbeidet har gitt både butikkinteriør og merkevare et løft. Samtidig er det brede kvalitetssortimentet, servicen og grunnfilosofien til virksomheten godt bevart, og Elements medeier, Arnstein Åge Dalum Frøyse, vil fortsette å tilby offentlige og private kunder førsteklasses håndverkstjenester innenfor tregulv.
Navnet, Element, gjenspeiler dette kompromissløse fokuset på kvalitet i alle ledd: Fra de minste detaljer, til et helhetlig håndverk som omfatter alt fra valg av materialer til tilpassing og etterjustering av skreddersydde tregulv fra eksklusive merker som blant annet Rappgo Mörkaskog, Fredsted Floors, Heywoood og Esta Parket.
– For oss i Element handler kvalitet om nettopp elementene: Detaljene som løfter helheten og helheten som løfter detaljene. Vår nye profil gjenspeiler filosofien vi har hatt siden oppstarten i 2004 på en måte som yter rettferdighet både til de produktene og merkevarene vi fører, men også de håndverksmessige tjenestene vi utfører for våre kunder hver dag. Vi er de samme som før, men tilbyr nå et enda bredere utvalg takket være Vipp showroomet, sier Floberg.

FAKTA: Element

Adresse: Lilleakerveien 25, vis-à-vis CC Vest
Telefon: 22 13 26 70
Webside: element-studio.no
Facebook: www.facebook.com/elementstudionorge
Element (tidligere Skattekammeret gulv & interiør AS) er en familievirksomhet, etablert i 2004. Siden oppstarten har butikken spesialisert på de ypperste kvalitetsmerkene innenfor møbel-, interiør- og tregulv – og nå også kjøkken.

Følg IN magasinet på Facebook