Hjem » Asker&Bærum »  Vignale – Når kun det beste er godt nok

Vignale – Når kun det beste er godt nok

Stilrent, tidløst design. Diskret luksus. Suveren ytelse. Ford Vignale er ikke bare bil. Ford Vignale er en opplevelse. Prøv den hos RøhneSelmer Asker og Bærum.

Bra holder ikke for deg. Vignale er for deg som krever det beste. Vignale er spesialutgavene av fire av Fords mest populære biler, familiebilen Mondeo, minivanen S-Max, muskelSUVen Edge og den kompakte SUVen Kuga. Vignale kommer topp utstyrt og oppgradert. Her er luksus standarden. Ikke brautende, Vignale er raffinert, elegant og minimalistisk luksus. Kall det gjerne klasse. Vignale er for deg som krever det beste, både når det gjelder kvalitet, design – og ikke minst service.

Klassisk og tidløst

Det elegante eksteriøret, det skinntrukne dashbord, og de heksagonmønstrede stolene med innebygde massasjeelementer, hinter om en bil utenom det vanlige. Vignale er håndverk på høyeste nivå, funksjonell og elegant på samme tid. Det er resultatet når du krysser amerikansk kraft og italienske designtradisjoner: Vignale var en ærverdig karosseridesigner og produsent fra Torino i Italia, overtatt av Ford på 1970-tallet.
Nå er Vignale tilbake og du får den kun hos utvalgte Ford-forhandlere, som RøhneSelmer på Billingstadsletta i Bærum. I RøhneSelmers Ford Store trer du inn i den eksklusive Vignale Lounge: Lokalene klassiske og tidløse – som Vignale krever. 
– Her står erfarne og kunnskapsrike kunderådgivere klare for å hjelpe deg med å velge Vignalen som passer for dine behov, sier salgssjef Knut Abotnes.

Premium service

Med Vignale følger en kundeservice utenom det vanlige, tilgjengelighet hele døgnet gjennom Vignale One Call, hente- og leveringstjeneste. Med Premium Bilpleie holdes bilen skinnende og ren uten at du behøver å løfte en finger. Ford Vignale leveres med topp moderne drivstoffeffektive bensin- og dieselmotorer – du får den med hybridmotor også – med realt trøkk. Når du setter deg inn i bilen, fester sikkerhetsbeltet, starter tenninga og drar bilen ut på motorveien, merker du det. Vignale trekker deg tilbake i førersetet så du føler at du lever. Samtidig er den stabil og utrolig støyisolert, perfekt for korte og lange turer med familie eller i jobben.

Moderne teknologi

Vignale leveres med den mest moderne teknologien skreddersydd og sømløst integrert. Sony lydsystem med Sync3, stemmestyring og 8 tommers touchskjerm, elektrisk justerbart førersete med massasjeelementer, panoramaglasstak, trafikkskiltgjenkjenning. Intelligente LED-lys sørger for at sikten alltid er god, uansett omgivelser og lysforhold. Vignale kommer i fire eksklusive eksteriørfarger, unike 19 tommers aluminiumsfelger, grill med åttekantet mønster og doble eksosrør.
– Kom og prøvekjør en Vignale hos oss i RøhneSelmer på Billingstadsletta. Vi ønsker at folk skal få oppleve en bil for dem som ønsker det lille ekstra. Dette er biler for folk er vant til toppmodeller med litt luksus. Ford Vignale gir deg akkurat det, men en rimeligere pris enn konkurrentene kan tilby, avslutter Abotnes.

Tekst: Ketil Blom | Foto: Ketil Blom & RøhneSelmer

Følg IN magasinet på Facebook