Hjem » Bergen »  VIC ser mot fremtiden

VIC ser mot fremtiden

Den splitter nye VIC butikken på kjøpesenteret Horisont i Åsane blir den første i Bergen til å åpne med helt ny innredning og flere nye og spennende merker.

Det øverste bilde er fra den nyåpnede VIC Sørlandssenteret. De øvrige bildene er konseptskisser fra VIC Horisont Åsane.

Du har kanskje vært innom en VIC butikk og tenkt at du har sett alt før. Hos VIC Horisont Åsane får du oppleve en moderne butikk med eksklusive merker, ny og inspirerende innredning og et serviceinnstilt personale.
VIC har i den siste tiden åpnet flere spennende butikker over hele landet med sin nye innredning, hvor man bruker mer glass og stål kontraster, enn hvitt og tre. VIC Horisont Åsane blir den første i Bergen som åpner med dette uttrykket. 
    Innredningen som er valgt på Horisont skal også stå i stil med det helt nye og moderne kjøpesenteret butikken ligger i.
– Det blir en annerledes, moderne og innbydende butikk. Vi får flere nye merker i tillegg til at vi får en egen jeans avdeling også, sier Gard-Henning Madsen, daglig leder av VIC Horisont.

Klær for enhver smak, størrelse og lommebok

VIC Horisont Åsane har plagg til alle kroppstyper og ønsker, både klassiske plagg og vanlige hverdagsplagg. Har du vært inne i en VIC butikk betyr ikke det at du kan hoppe over alle de andre uten å gå glipp av noen godbiter. Hver butikk fører sin egen miks av merker og det betyr at hver butikk er unik. På den måten kan du gå innom fire forskjellige butikker og alltid komme over nye plagg.
Grunnsteinen hos VIC Horisont Åsane er merket Jean Paul og dette merket legger føringer for den øvrige merkemiksen. Madsen beskriver utvalget i butikken som klassisk hverdagsmote for folk flest. I tillegg til Jean Paul, fører VIC Horisont også kjente merker som Tommy Hilfiger, Lexington, Saint Tropez, BLU, Lacoste og InWear. Marc O’Polo er allerede godt kjent for sitt utvalg og sin gode kvalitet på dameklær, og VIC Horisont Åsane er den første butikken i Bergen som også fører Marc O’Polo for menn. Butikken blir spesielt god på jeans og kan skilte med kjente merker som Replay, G-star, MAC og det lekre italiensk designede jeansmerket Liu-Jo. Som prikken over i’en finner du også hverdags- og festantrekk fra Riccovero, J. Lindeberg og Frislid. I løpet av vårene vil kundene også finne sko fra GEOX og smykker fra Dyrberg/Kern hos VIC Horisont. Butikken har virkelig noe for enhver smak, størrelse og lommebok.

Det øverste bilde er fra den nyåpnede VIC Sørlandssenteret. De øvrige bildene er konseptskisser fra VIC Horisont Åsane.

Flytter inn på nytt senter

VIC butikken flyttet nylig inn på det nye kjøpesenteret Horisont i Åsane. Butikken har fått plass i det Madsen kaller «snopegaten». Her ligger eksklusive klesbutikker for damer og herrer på rekke og rad. For å finne sin nisje i mengden fokuserer VIC Horisont på hverdags- og fritidsklær, fremfor konfeksjon, selv om de har litt av det også. Madsen synes det er viktig at ikke alle butikkene fører de samme varene, men at kundene skal kunne få velge og vrake blant det beste som finnes fra flere merker.
– Vi har forsøkt å gå for merker som kundene våre ønsker å ha og bruke, og som samtidig komplimenterer de andre butikkene i snopegaten. Utvalget vårt er derfor mer fokusert mot hverdagsantrekk for enhver stil. Det har noe å gjøre med hvem som er rundt oss, sier Madsen.
Kjøpesenteret Horisont er bygget etter en moderne, Europeisk filosofi. Det blir et åpent marked i midten og boliger knyttet til senteret. På den måten blir det mer liv og røre rundt kjøpesenteret. Variasjonen i butikkene sørger for at det er et tilbud her til alle.
– Jeg har ekstremt tro på senteret og tror det skal bli veldig fint. Det er helt nytt og det er første gang på nesten 30 år at det bygges et nytt kjøpesenter i Bergen, sier Madsen.
Han er fornøyd med at de følger den europeiske stilen i stedet for de samme vanlige norske senterne.
– Her får du en mer moderne stil og det blir garantert Norges flotteste senter som vi gleder oss veldig til å være en del av. Jeg tror vi får Norges flotteste VIC butikk her, sier Madsen.

Alltid en hjelpende hånd

Når du kommer til VIC butikken på Horisont treffer du serviceinnstilte ansatte med erfaring, god smak, stå-på vilje og glød som gjerne hjelper deg med å finne det du trenger. 
– Selv om vi har en stor butikk er det viktig for oss at vi kan hjelpe kundene med å finne de rette plaggene, sier Madsen.

FAKTA VIC Horisont Åsane

• Åpnet 13 november. 
• Fokuserer på fritids- og hverdagsplagg.
• Merkene de fører er Jean Paul, Tommy Hilfiger, BLU, Riccovero, J. Lindeberg, Frislid, MAC, Replay, MCS, Lexington, Saint Tropez, Floyd, InWear, Liu-jo, Lacoste, Marc O’Polo, G-Star og Dyrberg/Kern.
• Du finner også VIC på Nesttun, Bergen Storsenter og Sartor.

Tekst: Terese Torgersen | Foto: VIC

Følg IN magasinet på Facebook