Hjem » Helse & velvære »  VERDENSLEDENDE INNEN BRYSTKIRURGI

VERDENSLEDENDE INNEN BRYSTKIRURGI

Akademiklinikken er en av verdens ledende private klinikker innen plastisk kirurgi og estetiske behandlinger. Deres sykehus ved Ullevål Stadion er et av landets mest moderne og utfører både plastisk og rekonstruktiv kirurgi. Sykehuset har i tillegg et hudsenter, og de har klinikker på Smestad, i Bergen, Stavanger, Trondheim og Tønsberg som tilbyr laser- og injeksjonsbehandlinger.

Med lang fartstid i bransjen og klinikker i de største byene i Norge er nok Ellipse Klinikken et velkjent navn for mange. Etter å ha blitt kjøpt opp av svenske Akademikliniken skal alle klinikkene nå skifte navn til Akademikliniken, i tillegg til at det allerede brede tilbudet innen laser- og injeksjonsbehandlinger har blitt utvidet med et nytt og topp moderne sykehus på Ullevål Stadion. Sykehuset har tre operasjonssaler, er ISO-sertifisert og har godkjennelse som sykehus, noe som betyr at pasientene blant annet har mulighet for å overnatte i trygge omgivelser etter et inngrep. 
Akademikliniken utfører både plastisk og rekonstruktiv kirurgi, og er regnet for å være blant verdens beste innen brystkirurgi. Ved brystkirurgi benyttes AK-metoden, som er utviklet ved deres klinikk i Stockholm. Hit kommer kirurger fra hele verden for å videreutdanne seg, og Akademikliniken er en av lederne innen utviklingen av plastisk kirurgi gjennom kontinuerlig forskning og utdannelse av kirurger. 
– Våre kirurger gjør alle typer operasjoner, og etterspørselen blir stadig større. Men enten det gjelder brystforstørrelser eller injeksjoner med Restylane eller Botox, så ser vi at de aller fleste ønsker seg et naturlig resultat. Det handler ikke om voksne som ønsker å se ut som om de er 25 år igjen, men å finne tilbake til den naturlige skjønnheten ved hjelp av små justeringer, forteller salgs- og markedssjef Pia Cernic. Akademikliniken er også en sertifisert Restylane klinikk og alle deres behandlere har deltatt i Restylanes autorisasjonsprogram.

Fantastiske resultater i trygge hender

Ved Akademikliniken har de erfart at når det snakkes om brystforstørrelser så er gjerne formen viktigere enn størrelsen, og man ønsker et resultat som er så naturlig som mulig. For å oppnå dette, kreves det høy kirurgisk kompetanse samt bruk av riktig metode. Akademikliniken benytter dråpeformede implantater, noe kirurgene har lang erfaring med. Alle implantatene som brukes er av høyeste kvalitet, levert fra FDA godkjente produsenter. 
Sykehuset har også en egen 3D-simulator, hvor du sammen med kirurgen kan sammenligne forskjellige implantat i ulike størrelser og fasonger før du gjør ditt endelige valg. 
– 3D scanneren er et utrolig godt redskap som sikrer at våre pasienter selv kan være med å bestemme og se ønsket størrelse og fasong før inngrepet. Akademiklinikken har mye ekspertise innen brystforstørrelser, og AK-metoden som ble utviklet i Sverige er en fantastisk metode. Vi tilbyr gratis konsultasjon hvor man kan få en vurdering av hva som er realistisk å forvente seg, og mange av våre pasienter setter pris på den ekstra tryggheten som muligheten for å overnatte på sykehuset gir.
Hos Akademikliniken utføres alt innen plastisk kirurgi, og deres kirurger har også lang erfaring med blant annet bukplastikk, fettfjerning og ansikt/halsløft. Her kan du med andre ord være trygg på at du er i de aller beste hender!

KONTAKTINFO KLINIKKENE

• Akademikliniken Sykehus Oslo Tlf. 22 58 17 10
• Akademikliniken Smestad Tlf. 22 06 00 03
• Akadmikliniken Bergen Tlf. 55 32 80 98
• Akadmikliniken Stavanger Tlf. 51 84 14 50
• Akadmikliniken Trondheim Tlf. 73 51 84 51
• Akadmikliniken Tønsberg Tlf. 33 36 83 60

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Karoline Gjermundsen