Hjem » Hjem & fritid »  Verdens mest avanserte stasjonsvogn

Verdens mest avanserte stasjonsvogn

Da Mercedes-Benz lanserte sin nye E-klasse stasjonsvogn tidligere i år tok det ikke lang tid før motorpressen uoffisielt hadde kåret den til verdens mest avanserte stasjonsvogn. I slutten av oktober kom den endelig på norske veier og tar du turen til Erik Arnesen Helsfyr kan du selv oppleve det nye mesterverket fra Mercedes-Benz!

Erik Arnesen Helsfyr feirer i år sitt 70-årsjubileum og kan skilte med en lang og tradisjonsrik historie. De har vært forhandler av Mercedes-Benz helt siden 1962 og er i dag en komplett forhandler med både person- og nyttekjøretøy. I deres moderne bilanlegg i Østensjøveien på Helsfyr finner du alle de nye modellene fra Mercedes-Benz utstilt, i tillegg til en stor bruktbilavdeling. Verksted, dele- og utstyrsavdeling under samme tak gjør at du får et trygt og enkelt bilhold. I tillegg har de et eget verksted for ekspress service rettet mot drosjer, minibusser og varebiler på Rommen.
Mercedes-Benz har lenge vært et populært merke i Norge med biler som egner seg godt for norske forhold. Hybridbiler er et stadig voksende marked i Norge og Mercedes-Benz kan friste med flere varianter. 
– Vi har de rette produktene for dagens marked, blant annet har vi bra driv på plug-in og de elektriske modellene i B-klassen. E-klasse Sedan kommer også som hybrid mot slutten av året. I tillegg tilbys GLC Coupé som plug-in hybrid, forteller Einar Smith-Hansen, salgsleder personbil.

Nye E-klasse stasjonsvogn

Hos Erik Arnesen Helsfyr finner du alle de nye modellene fra Mercedes-Benz utstilt, men det er nok ingen tvil om at det akkurat nå er den nye E-klasse stasjonsvogn som får aller mest oppmerksomhet. Både motorpressen og bilinteresserte har ventet i spenning på lanseringen og det har ikke blitt spart på superlativene når bilen skal beskrives. 
– E-klasse stasjonsvogn er helt ny og det er kanskje verdens mest avanserte stasjonsvogn. Det har vært knyttet store forventninger til den og den setter en ny standard i klassen med alt av plass, komfort og innovative løsninger man kan tenke seg. Resultatet har blitt en linjelekker stasjonsvogn som er den optimale familiebilen. Etter hvert kommer det dessuten en mer off-road utgave, ALL-TERRAIN.
Den nye E-klasse stasjonsvogn setter standarden på flere felt. Samtidig som mye allerede er standardutstyr, gir det brede utvalget med ekstrautstyr deg muligheten til nærmest å skreddersy bilen etter dine behov og ønsker. Her er det blant annet mulig å få widescreen cockpit med fulldigital skjerm. Mercedes-Benz har dessuten tatt sitt Intelligent Drive system til nye høyder og assistansesystemene sørger for at bilen er enda sikrere å kjøre.
Bilen er svært romslig og gjør kjøreturen komfortabel for både fører og passasjerer. Og bagasjerommet som rommer inntil 1.820 liter sørger for at hele familien får med seg det de trenger. I tillegg frigjøres seteryggen elektrisk med en bryter og slås automatisk ned for enda bedre plass. Designet kombinerer en moderne stil og dynamikk med elementer som er typiske for denne modellserien, som den kraftfulle fronten, de dynamiske sidelinjene, bakparten som understreker bilens bredde og taklinjen som minner om silhuetten til en coupé. Det er med andre ord en bil det er vel å oppleve!

Vare-limousinen

Kvalitetene til Mercedes-Benz gjør at det også er et populært merke for nyttekjøretøyer og i slutten av oktober lanserte de sin splitter nye varebil, V-klasse. 
– Mercedes-Benz har en stigende markedsandel innen varebilsegmentet og her hos oss selger vi stadig flere varebiler. Hittil i år har vi hatt en markedsandel på varebil på hele 10,6%, forteller Finn-Ole Mikalsen, salgsleder varebil.
Lanseringen av V-klasse som varebil har sørget for en varebil som er både luksuriøs og praktisk. Den har kraftfull front og helt unike former. I tillegg gir det fleksible interiøret gode kjøreopplevelser. Det er ikke uten grunn at Mercedes-Benz kaller den varebilen for de aller mest kresne. 
– Takket være intelligente assistanse- og sikkerhetssystemer, et innovativt multimediekonsept og en kraftfull motor under panseret setter V-klasse nye standarder. Særlig om du velger AMG Line. Komforten og lydisolasjonen er også unik, samt et interiør som man sjelden finner i yrkeslivet. Bilen har en startpris fra 556.920,-.
Hos Erik Arnesen Helsfyr kan du oppleve både den nye varebilen i V-klasse og de andre modellene fra Mercedes-Benz. Her blir du i tillegg alltid møtt av blide og hyggelige ansatte som mer enn gjerne hjelper deg med å finne akkurat din drømmebil!

Fakta Erik Arnesen Helsfyr AS

Adresse: Østensjøveien 12, 0661 Oslo
Tel: +47 23 37 65 00
Mail: post@erikarnesen.no
Web: www.erikarnesen.no
Facebook: www.facebook.com/ErikArnesenHelsfyr

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mercedes & Mona Gullstein