Hjem » Trondheim » Helse & velvære »  Velvære i vinden

Velvære i vinden

Vi bleker, fjerner, napper og lakkerer som aldri før. Sommeren er høysesong for velværebehandlinger, og ved Oi Hår & Velværesenter står frisører og terapeuter klare til å gjøre deg sommerlekker.

Salongen på Østre Rosten tilbyr det meste innen hår, hudpleie og fotterapi. Sammen med seks frisører og tre hudpleiere, driver eier og frisør Marit Mediå et sted for velvære og skjønnhet der naturlige behandlinger og ingredienser benyttes.
– Her har vi ingen restylane eller botox. Vi satser på naturlige ingredienser og behandlinger som er bra for huden, sier Mediå.

Flere voksne menn

Hun ser at vi bruker mer penger på velværebehandlinger nå enn før. Særlig voksne menn har kommet mer på banen, og farger både hår og bryn, i tillegg til å ta velværebehandlinger. Salongen har ellers en stor kundegruppe der spesielt damer mellom 20 og 60 år er godt representert. Målet er fornøyde kunder som føler seg vel både under behandling og når de går ut av salongen.
– Velvære er viktig. Vi er et helhetssenter, der man skal føle seg verdsatt som kunde, sier Mediå.

Hårfjerning og hudpleie

Sommeren er høysesong for hårfjerning, både på kropp og i ansiktet, og metodene som brukes er voks eller elektrolyse. Mange ønsker også hjelp mot tørr og livløs sommerhud. Salongen tilbyr blant annet en oksygenbehandling, der man bruker produkter som sammen med oksygen sprayes på huden. Behandlingen er i følge Mediå skånsom, og skal tilføre huden mer glød og fuktighet, samt glatte ut rynker.

Lysere og lengre hår

Farging og striping av hår er også populært på denne tida av året, og de fleste går for en lysere palett. Ønsker du lengre hår eller bare å fylle på det du allerede har, kan Mediå friste med produktet Great Lengths, som er hair extensions laget av indisk hår.
– Mange er på utkikk etter denne type hår, som er av veldig god kvalitet, sier hun.
Extensions i salong koster noen tusenlapper, men Mediå mener det er verdt prisen. – Vi utfører behandlingen profesjonelt, og hårkvaliteten kan ikke sammenlignes med det som er i salg på nettet, sier hun.
Salongen har også en egen makeup-artist, og tilbyr det meste innen brudebehandling, slik som hår, hud og negler.

Shellac på hender og føtter

Velstelte tånegler i åpne sandaler er et must om sommeren, og nå er det Shellac som gjelder, både på fingre og tær.
– Shellac er en lakk som sitter mye bedre enn vanlig lakk, og som herdes under en UV-lampe, forklarer hudterapeut Maria Ottervik. Salongen har også to fotterapeuter som gir føttene dine den behandlingen de trenger.

FAKTA: Oi Hår & Velvære tilbyr også

Oi Hår & Velvære tilbyr også massasje, aromaterapi, hot stone- massasje og solarium. Salongen fører merker som SP, Wella, Sebastian, Kms og Joico for hår, og merkene bareMinerals, Decleor, Matis og Md Formulations for hud.

Tekst & foto: Renate Brødreskift

Følg IN magasinet på Facebook