Hjem >  Vakre smykker til alle anledninger

Vakre smykker til alle anledninger

Etter en lengre periode med ombygging av både bygården og gaten utenfor kan H.A. Neerbye endelig ønske velkommen tilbake til en butikk med normal drift. I forretningen finner du alltid et bredt utvalg gull-, sølv- og diamantsmykker til alle anledninger og ikke minst får du god  veiledning til å finne akkurat det du er på utkikk etter!

H.A. Neerbye holder til i Henrik Ibsens gate vis-à-vis Nobelinstituttet og de siste årene har det vært hektisk byggeaktivitet i området. Både bygården og gaten utenfor har blitt oppgradert og den ærverdige gullsmedforretningen holdt en periode til i midlertidige lokaler på Solli Plass. 
– Nå er endelig både bygården og gaten ferdig, og vi er tilbake i våre gamle lokaler. I tillegg har vi også fått tilbake parkeringsplassene våre utenfor. Så kom innom og se vårt store utvalg og få en kaffe eller noe kaldt i glasset, oppfordrer daglig leder Per Arne Skar med et smil. 
Gullsmedforretningen ble etablert allerede i 1914 og kan dermed se tilbake på en lang og tradisjonsrik historie. I dag er butikken en del av Mestergull-kjeden, og her finner du blant annet Mestergulls egne kolleksjoner. I tillegg kan de friste med et bredt utvalg innen gulv-, sølv- og diamantsmykker fra internasjonalt anerkjente merkenavn, samt ulike sølvvarer som kopper, krus og bestikk som er populære gaver i forbindelse med barnedåp.

Egen avdeling med Ole Lynggaard

H.A. Neerbye er også Norges største forhandler av det danske merket Ole Lynggaard og det kjente merket har fått en egen avdeling i butikken. 
– De største nyhetene kommer jo ofte til jul, men Ole Lynggaard lanserer også en mindre kolleksjon til våren og akkurat nå har vi flere flotte nyheter. Blant annet en serie som heter Frost med en fantastisk ring som kommer i to størrelser, en for hverdag og en for fest. Det er også øreringer i samme serie som man kan bygge ut med flere deler etter hvert. Ole Lynggaard er jo kjent for sine byggesett som man kan samle deler til. Og vi ser det er mange menn som er takknemlige for de populære armbåndene med charms og kommer tilbake hver merkedag for å kjøpe nye charms i gave. Vi har også nettopp fått inn noen utrolig flotte øreringer med stener i alle farger, som korall og månesten. 
Et annet dansk merke som har fått god plass i butikken er Georg Jensen. Vi blir stadig større på Georg Jensen. Da de åpnet sin egen flaggskipbutikk i sentrum lurte vi jo på hvordan det ville gå, men etter åpningen av den har vi faktisk solgt enda bedre enn tidligere. Og særlig er deres Fusion ringer hvor man setter sammen tre ringer og selv velger farger og antall diamanter populære. 
H.A. Neerbye har også flere av de store motemerkene og de lekre stålsmykkene fra både Michael Kors og Calvin Klein er svært ettertraktet. Her finner du dessuten kolleksjonene fra Susanne Friis Bjørner og ikke minst den nye danske designeren Anette Wille. I hennes kolleksjoner finner man ofte tynne og litt sarte ting som er utrolig flotte, og ikke minst har hun fått mye oppmerksomhet for sine sirkelformede smykker i gull eller rutinert sølv.

Gifteringer og diamanter

Går du med gifteplaner er det vel verdt å sjekke ut Mestergulls Lykkeringer hvor du og din utkårede kan skreddersy deres egne ringer. Og hva er vel mer romantisk enn å designe sine egne ringer? På nettsiden www.lykkeringene.no kan man velge alt fra farge på gullet til overflatestruktur og antall diamanter. For hver endring dere gjør kommer det en oppdatert pris slik at dere hele tiden har kontroll. Og når dere er fornøyd med designet tar dere turen innom butikken for å ta ringmål og bestille ringene. 
H.A. Neerbye er dessuten kjent for sin ekspertise innen diamanter og en av årets nyheter er at du nå kan kjøpe løse diamanter forseglet i en egen boks. Her ser du tydelig størrelser, kvalitet og pris på de ulike stenene og velger selv hvilke du foretrekker. 
– Dette er en veldig flott gave hvor mottakeren selv velger om hun ønsker å sette den inn i en ring med fire eller seks klør. Dette konseptet har lenge vært vanlig i utlandet og det vil nok bli stadig mer av det her hjemme også i årene som kommer.
 

Og har du spørsmål om diamanter eller noe annet står de ansatte hos H.A. Neerbye alltid klare til å hjelpe. 
– God og personlig service har alltid vært det som skiller oss fra andre og vi strekker oss langt for å hjelpe kundene. Vi er ofte mange på jobb noe som gjør at vi har god tid med kundene og etter hvert er det flere av kundene vi kjenner igjen. Vi har også et eget kundekartotek hvor vi noterer ting som ringstørrelse og hva man handlet sist om ønskelig, avslutter Per Arne og ønsker alle velkommen til H.A. Neerbye for en hyggelig handel!

Tekst & foto: Mona Gullstein


Følg IN magasinet på Facebook