Hjem » Oslo »  Vakre smykker inspirert av musikkens verden

Vakre smykker inspirert av musikkens verden

Danske Dyrberg/Kern er kjent verden over for sine fantastiske smykker. Inspirasjonen til deres nyeste kolleksjon er hentet fra musikkens verden og bærer det treffende navnet Rhythm. Enten du er på utkikk etter et vakkert smykke som vil løfte julens selskapsantrekk eller en gave til noen du er glad i er du nærmest garantert å finne det her!

Det er alltid en begivenhet når Dyrberg/Kern lanserer en ny kolleksjon. Deres unike smykker er ofte å se på sidene i de store motemagasinene og har blitt svært populære verden over. I deres kolleksjoner finner du smykker til både hverdag og fest, og flere av smykkene deres har allerede blitt moderne designklassikere. 
Det hele begynte for over 30 år siden da de to designerne og gründerne Henning Kern og Gitte Dyrberg møttes ved Danish Design School. De to oppdaget raskt at de delte en felles lidenskap, nemlig lidenskapen for å tolke og gjøre om inntrykk fra samfunn og kultur til individuelle uttrykk gjennom å lage smykker. Siden oppstarten i 1985 har Dyrberg/Kern utviklet seg til et internasjonalt anerkjent smykkemerke. Samtidig som de er kjent for sin unikhet har de også et gjenkjennelig DNA som går som en rød tråd gjennom alle deres kolleksjoner. De ivaretar også de sterke tradisjonene ved skandinavisk design, og blander de gjerne med en dekadent følelse av luksus.

Mist deg selv i rytmene

Dyrberg/Kern har en klar misjon: Å være førstevalget blant moderne og selvsikre kvinner som ønsker å uttrykke sin egen stil og skjønnhet. 
Gjennom alle deres kolleksjoner ser man tydelig en fascinasjon for kunst, arkitektur, design, grafikk, natur, film og musikk. Noe som kommer ekstra godt til syne i årets høst- og vinterkolleksjon, Rhythm. 
Rhythm har hentet sin inspirasjon fra den grenseløse verden av musikalske inntrykk og har fått navn etter selve essensen i musikken, nemlig rytmene. Rytmene som gjør at du kan snurre rundt i timevis og miste deg selv i musikken.

Statement jewellery

En viktig trend i det internasjonale mote-bildet er å bruke iøynefallende smykker, «statement jewellery», for å friske opp hverdagsantrekket. Og i den siste kolleksjonen fra Dyrberg/Kern finner du flere stilige smykker som garantert vil være prikken over i'en til ethvert antrekk, både til hverdag og fest. 
Kolleksjonen består av to linjer. Den ene i deres velkjente serie i rustfritt stål og som har den perfekte kombinasjonen av skulpturelle former, minimalisme, naturlige halvedelstener og Swarovski krystaller. Den andre består av smykker i sterling sølv, belagt med 18 karat gull. Her finner du smykker i ulike stiler, fra de enkle til de elegante, eteriske og ikke minst de iøynefallende. Selv om kolleksjonen har flere inspirasjonskilder så kan alt ledes tilbake til musikk og rytmer. Tanken bak har vært å gjøre lyd synlig for det menneskelige øye og finne en måte å gjøre om musikk til form, farge og mønster. Med andre ord rytmer tolket gjennom vakre smykker. 
Hvert smykke som blir lansert av Dyrberg/Kern blir fremdeles tegnet for hånd i deres studio i København. Og de holder fremdeles fast ved sin originale visjon om å kle den moderne og bevisste kvinne i smykker som understreker hennes stil, personlighet og skjønnhet. Og ikke minst å gi henne en følelse av luksus.
I Oslo har Dyrberg/Kern egen flaggskipbutikk i Oscars gate 19. Her finner du alle de fantastiske smykkene i Rhythm og det er vel verdt å ta turen innom. I tillegg kan du handle når du måtte ønske på www.dyrbergkern.no!

Fakta: Dyrberg/Kern

Adresse flaggskipbutikk: Oscars gate 19
Web: www.dyrbergkern.no
Instagram: www.instagram.com/dyrbergkern_official
Facebook: www.facebook.com/DyrbergKernNorway

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Dyrberg/Kern
 

Følg IN magasinet på Facebook