Hjem » Klær & mote »  Vakre smykker & klokker

Vakre smykker & klokker

Et vakkert smykke eller en stilig klokke er prikken over i-en til ethvert antrekk. Og enten du er på utkikk etter noe nytt til deg selv eller en gave som vil glede mottakeren i mange år fremover anbefales du å ta turen innom Juvelen på Kolsås Senter. Med et bredt utvalg smykker og klokker fra anerkjente merkenavn har de noe for enhver anledning og lommebok.

Halcyon Days: Nydelige forgylte armbånd i ulike stiler som passer de fleste.

Etter å ha holdt til på Kolsås Senter i en årrekke er Juvelen allerede et velkjent navn for de fleste i området. I den hyggelige butikken i første etasje finner du et bredt utvalg flotte smykker og klokker til både barn, damer og herrer. 
– Butikken har vært her i mange år og er godt innarbeidet med mange faste kunder. Kolsås Senter er et lokalsenter og det bor mange mennesker rundt her. Og vi ser at kundene er glade i nærsenteret og mange foretrekker å bruke det som er lite og nært i stedet for de store sentrene. Nå fremstår jo også senteret i ny drakt noe som er veldig spennende, sier daglig leder og gullsmed Ida Øiesvold. 
Våren og sommeren hvor store anledninger som bryllup, konfirmasjon og dåp gjerne står i kø og i butikken finner du en rekke gode gaveideer. 
– Juvelen er en kjede med en rekke butikker over hele landet og det er viktig for oss at vi alltid har et godt utvalg med noe til alle anledninger og i alle prisklasser. Her er det alt fra dåps- til bryllupsgaver. Til barn har vi både fine smykker og sølvbestikk som er populære dåpsgaver. Og med 17. mai og andre festdager like rundt hjørnet selger vi også en god del bunadssølv. 

1: Juvelen har et bredt utvalg klokker fra merker, som Certina, Calvin Klein, Armani, DKNY og Alexander. 2: Gullsmed Ida Øiesvold forteller at Juvelen har noe til alle anledninger og i alle prisklasser.

Spennende merker

Juvelen har også et bredt utvalg klokker fra internasjonalt anerkjente merker, som Certina, Calvin Klein, Armani og DKNY. Og fra Alexander har de både klokker og smykker til herrer. 
– Til damene har vi dessuten sølv-, gull-, og diamantsmykker fra kjedens egen kolleksjon. En spennende nyhet i vår er Halcyon Days. Dette er et engelsk merke som er beskyttet av det engelske kongehuset og som blant annet selges på Harrods. Og vi er veldig stolte over å ha fått det inn. Et annet merke vi er stolte over å ha er APM Monaco. Dette er sølvsmykker med god kvalitet og design, og i byer som Paris og London finnes det rene APM Monaco butikker. I tillegg har vi det italienske merket Atomie og bijouterimerker som Snö of Sweden og Next2.
I butikken på Kolsås Senter finner du også en rekke flotte diamant- og perlesmykker, fra de klassiske og tidløse til de mer moderne og trendy. 
– Juvelen er veldig dyktige på å følge med på de siste trendene. Akkurat nå er en av de store slagerne roségull. Ellers er det et stort mangfold med alt fra sterke til duse farger, og både store, tunge ting til petit smykker som er små og feminine. 
Og går du med gifteplaner kan Juvelen dessuten friste med forlovelses- og gifteringer fra Schalins. Og med mulighet til å velge både sten, farge på gullet og overflate kan du få akkurat den ringen du alltid har drømt om!

Tekst & foto: Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook