Hjem >  Vakre gifteringer

Vakre gifteringer

For de fleste brudepar er det å plukke ut gifteringene et av høydepunktene i bryllupsforberedelsene. Hos H.A. Neerbye finner du et bredt utvalg flotte gifteringer i ulike stiler og prisklasser. Med alt fra den splitter nye kolleksjonen med gifte-ringer fra svenske Efva Attling til Lykkeringene fra Mestergull hvor dere selv kan skreddersy ringene akkurat slik dere ønsker er det noe for enhver smak.

H.A. Neerbye holder til sentralt beliggende i Henrik Ibsens gate, midt i mellom Slottet og Solli Plass. Den ærverdige gullsmedforretningen kan skilte med en historie som strekker seg helt tilbake til 1914 og er i dag en del av Mestergull. Her finner du alltid et bredt utvalg innen gulv-, sølv- og diamantsmykker fra internasjonalt anerkjente merkenavn, samt tradisjonelle sølvartikler som kopper, krus og bestikk. Med andre ord noe for alle livets anledninger, fra dåp og konfirmasjon til bryllup, bursdager og andre merkedager. Forretningen kan også friste med en egen avdeling med den danske smykkedesigneren Ole Lynggaard. Avdelingen har nettopp blitt pusset opp og resultatet har blitt lyst og innbydende. Her finner du blant annet den delikate Winterfrost serien som er perfekt tilbehør til bruden på den store dagen.
Sommeren er høysesong for brylluper og det er nok mange kommende brudepar som nå er i full gang med forberedelsene. Og valg av gifteringer er uten tvil en viktig del av disse forberedelsene. Ikke bare skal ringene være et symbol på kjærligheten, de skal også bæres hver dag resten av livet. Derfor er det ekstra viktig at dere finner ringer som passer perfekt. H.A. Neerbye kan friste med et bredt utvalg gifteringer. Her finner dere alt fra Mestergulls Lykkeringene til den nye kolleksjonen med gifteringer fra svenske Efva Attling. Med noe for enhver smak og lommebok skal det godt gjøres ikke å finne akkurat deres drømmeringer.

Skreddersydde ringer

Hva er vel mer romantisk enn å designe sine egne ringer? Med konseptet Lykkeringene fra Mestergull kan dere selv skreddersy ringene ned til minste detalj, enten dere velger å gjøre det hjemme i ro og mak gjennom nettsiden www.lykkeringene.no eller i butikken. 
– Vi ser at mange setter pris å designe sine egne ringer. Med Lykkeringene får man akkurat de ringene man ønsker, forteller Per Arne Skar, daglig leder hos H.A. Neerbye. 
De mange valgmulighetene gjør at det nesten bare er fantasien som setter grensene. 
– Man kan velge blant åtte ulike profiler med en rekke mønstre. Det er også mulig å velge mellom hvitt, gult, rosé eller rødt gull. I tillegg får man også Lykkeringene i sølv, platina og palladium. Man kan ha graveringer både inni og utenpå ringen og det er en rekke ulike skrifttyper og symboler å velge blant. Noen ønsker også fingeravtrykkene sine gravert eller navnene skrevet med partnerens håndskrift. Det er selvfølgelig en rekke valgmuligheter når det kommer til diamanter, både når det gjelder størrelser, antall, plassering og fatningstype. Et stjernedryss med diamanter i litt ulike størrelser kan være utrolig flott og vi ser også at mange elger en hjerteformet diamant, enten ved at man graverer et hjerte og setter en diamant i eller at selve diamanten er slipt som et hjerte. Det er også mulig å få en diamant på innsiden av ringen, noe som er populært hos mange menn. Mange synes det er veldig romantisk å kunne designe gifteringene sine selv og mange har vært inne på hjemmesiden før de kommer i butikken.

Nytt konsept fra Efva Attling

De elegante smykkekolleksjonene fra svenske Efva Attling er svært populære. Nå har den kjente smykkedesigneren også lansert sin egen kolleksjon med gifteringer og H.A. Neerbye er en av utvalgte forretninger her til lands som fører denne. 
– Det er et helhetlig konsept med alt fra forlovelsesringer til gifteringer og morgengaver. Mange av ringene tilhører dessuten eksisterende kolleksjoner slik at man også kan få anheng, armbånd eller ørepynt som matcher. Dette er fantastisk flotte morgengaver eller til andre merkedager, sier Camilla Wollum, Commercial Manager hos Efva Attling. 
Resultatet av nysatsningen fra Efva Attling har blitt en kolleksjon med vakre ringer. 
– Kolleksjonen har blitt utrolig lekker. Ringene er designet av Efva selv. De både designes og tilvirkes i Sverige. Kolleksjonen er perfekt til de bevisste kundene som ønsker seg det lille ekstra. Den er gjennomført med gull og diamanter, og alle modellene fås både i hvitt og gult gull. Ringene har den samme skandinaviske enkelheten med rene, elegante linjer som Efva er kjent for. Vi er veldig stolte over konseptet og hvordan det har blitt tatt imot. 
Det er med andre ord vel verdt å ta turen innom H.A. Neerbye, enten du går med gifteplaner eller er på utkikk etter en gave til en av de andre store anledningene i livet!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Efva Attling
 

Følg IN magasinet på Facebook