Hjem » Trondheim » Klær & mote »  Vakkert og tradisjonsrikt håndverk

Vakkert og tradisjonsrikt håndverk

Med sin fagkunnskap og tradisjon har Ole Aas vært med å skape historie i gullsmedbransjen gjennom flere generasjoner. Her finner du et bredt utvalg og faglig dyktighet.

Familiebedriften Ole Aas finner du i den populære handlegaten i Trondheim, nærmere bestemt Nordregate og på City Syd kjøpesenter. Daglig leder Alf Einar Aas er lidenskapelig opptatt av faget sitt og kan skilte med lang erfaring i bransjen. 
– Vårt firma ble etablert i 1874 og har siden den tid vært drevet og eiet av samme familie. Det gjør oss til en av landets mest tradisjonsrike gullsmedfirmaer. Vi er en av de få frittstående gullsmeder igjen som ikke har kjedetilhørighet. For kunden betyr det at vi kjenner vårt marked og vi kan skreddersy til vårt regionale område her i Trondheim, sier han.

De romantiske gavene

Drømmer du om å forlove deg eller kanskje er du i gang med bryllupsplaner. Gifteringene er noe man skal ha resten av livet og da er det viktig å finne noen man virkelig liker. Hos Ole Aas har de et stort utvalg gifteringer, og dere kan selv designe ringene slik at de blir akkurat slik dere har drømt om. 
– Vi tilbyr mer enn tusen forskjellige modeller av gifteringer og forlovelsesringer, samt våre nye vennskapsringer/kjærlighetsringer i sølv og diamant, tilføyer Aas.

Velg i ro og mak

Den populære gullsmedforetningen har et formidabelt utvalg. Her kan du slippe deg løs og garantert finne noe som matcher din stil. Den koselige butikken rommer mye, og butikklokalet har to egne avdelinger med fokus på forlovelses og gifteringer. I rolige og avskjermede omgivelser, kan du og din kjære prøve de fremtidige ringene i fred og ro. 
– Vi mottar mange positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Folk setter pris på å kunne bruke god tid på viktige og korrekte valg av sine ringer, sier Aas.

Diamantspesialisten

Gullsmed Ole Aas i Nordregate 9 er godt kjent som en av Trondheims diamantspesialister. Her finner du et av byens største utvalg og fokus på fagkunnskap på verdens mest ettertraktede edelsten. Diamantkjøp er en tillitssak mellom forhandleren og kunden, men det gir likevel en ekstra trygghet for kunden å tilegne seg en kunnskapsbasis om hvordan diamanter verdivurderes. Akkurat nå finner du en ny serie diamanter med det eksotiske navnet Sitara, som betyr lysende stjerne.
– De praktfulle smykkene er spesialdesignet i India. Den er i tilegg rimelig med tanke på dens kvalitet. Vi håper og tror denne flotte diamantserien blir tatt godt imot av våre kunder, Legger han til.

Ferske trender

Gullsmed Ole Aas representerer flere av de mest nyskapende designere Skandinavia har fostret som blant annet Bjørg, Hillestad, Snö og det nye Norske merket Amorin. 
Sistnevnte er blitt en stor hit for barn, men også populært blant voksne.
– Nå tilbyr vi nyheter fra de tyske leverandørene Gerstner og Gettmann. Dette er forlovelses- og gifteringer i høy kvalitet. Vi er opptatt av å fornye oss og har til stadighet mellom 1500 til 2000 ulike ringer vi tilbyr i butikken. Vi har et godt vareutvalg, med håndplukkede merker. Vi er ikke tilknyttet noen kjede. I mange av våre varegrupper kjøper vi direkte fra produsent. Når vi hopper over grossistleddet, får vi mange gode priser, som våre kunder får gleden av. 
Jeg tør å påstå at vi har noe for enhver, sier Aas med godt humør, før han hjelper en ny kunde.

Bling bling

Er du jakt etter det perfekte smykke til den store festen, kan du trygt ta turen innom Ole Aas. Her finner du skikkelige smykker som spriter opp ethvert antrekk. Den populære gullsmedforetningen tilbyr også merket Svanelûhrs og Swarowski for enhver anledning. 
– Dette er perfekt for desember måned med alle de festlige begivenhetene. Smykkene gir et festlig og luksuriøst uttrykk, som pynter opp antrekket. Jeg tør nok påstå at vi skiller oss litt ut fra andre forretninger. Selv har jeg vært 23 år i denne bransjen. Ingen dag er lik. Det er et spennende yrke med stadig nyheter og forandring. Kundene er hyggelige og vi har et godt miljø. Våre medarbeidere er til enhver tid faglig oppdatert og gir kundene god veiledning, sier Aas, som ønsker deg velkommen en tur innom Gullsmed Aas. 

For mer inspirasjon eller informasjon, besøk hjemmesiden og nettbutikken: gullsmed-aas.no

Tekst & foto: Mari Janne Støle

Følg IN magasinet på Facebook