Hjem >  Vakkert hår

Vakkert hår

Våren nærmer seg, dagene blir lengre og temperaturen stiger. Noen dager får man også kjenne på varmen fra det vakre sollyset.

Og hva er vel ikke vakrere enn et fyldig, glansfullt og friskt hår som flagrer i vinden? Når solen kommer er det også viktig å beskytte håret. SACHAJUAN lanserer to nye produkter som beskytter håret ditt når du nyter solen. Et produkt som beskytter håret, og et produkt som tar vare på håret etter soleksponering akkurat på samme måte som du beskytter og behandler huden din.

HAIR IN THE SUN

Beskytter hår og hårfarge fra solen med et UV-filter som forblir i håret selv etter et bad eller en dusj. Dette er en lett styling krem som gir hold til håret når du nyter solen. 

HAIR AFTER THE SUN

Gjenoppfukter, pleier og tar vare på håret etter eksponering for sollys. Du kan enten bruke den som en behandling i dusjen og skylle ut, eller anvende som en pleiende leave-in krem i håret. Den kan styles slik du ønsker.
Disse to produktene er et must til våren og sommeren! Lukten og konsistensen snakker for seg selv.

Nordisk hår

Et typisk nordisk hår er glatt og tynt, og kan derfor være vanskelig å style. I påvente av sommer, sol og sjø er OCEAN MIST-serien redningen for å få volum og fylde til et glatt og ukontrollert hår. Dette er en helt spesiell hårpleieserie fra SACHAJUAN. Den er utviklet spesielt for å gi volum og struktur til håret, inspirert av hav og saltvann gir denne serien et fantastisk volum og tar vare på håret. 

FAKTA: SACHAJUAN

SACHAJUAN ble lansert i Norge 1. september 2016. Serien er tilgengelig i Parfymerier over hele landet og finnes i dag hos Vita, Vita.no, Fredrik&Louisa, Blush.no og noen utvalgte frittstående parfymerier. Serien består av hårpleie-, hårstyling- og kroppsprodukter. SACHAJUAN er enkle, elegante og funksjonelle produkter. Simply SACHAJUAN.
 

Følg IN magasinet på Facebook