Hjem » Sandnes »  Vårens vakreste

Vårens vakreste

Samme klinikk, men med nytt navn og med utvidet behandlingstilbud. Akademikliniken, tidligere Ellipse Klinikken, er en av Norges mest anerkjente private klinikker innen estetiske behandlinger og plastisk kirurgi.

Plastisk kirurgi og estetiske behandlinger har hatt en rivende utvikling de siste 10 årene. Før kunne man ofte se hva som var blitt gjort, mens man i våre dager knapt kan se at noe er utført. Utseende har, og vil alltid spille en viktig rolle. Vi lever lenger og mange ønsker at utsiden skal gjenspeile hvor ung man føler seg.
– Det er mer akseptert å gjøre en estetisk behandling nå enn tidligere og jeg tror det er fordi man har en mer forsiktig tilnærming. Det handler ikke lenger om å forvandle seg, men å forebygge, samt forbedre og forsterke det man har, sier Katrine Rein, klinikksjef ved Akademikliniken i Stavanger.

I 2012 ble Ellipse Klinikkene kjøpt opp av Akademikliniken som er en av verdens ledende private klinikker innen plastisk kirurgi og estetiske behandlinger. 
– Siden Ellipse Klinikken hadde en sterk posisjon i markedet, har vi har hatt en glidende overgang når det gjelder navn. Vi har derfor hatt begge logoen i vår markedsføring, men fra i år heter vi nå kun Akademikliniken, sier Rein. 

Utvider tilbudet

Nytt fra i år, er at klinikken har utvidet behandlingstilbudet. Nå tilbyr de sine kunder å få utført små kirurgiske inngrep som ikke krever narkose. Foruten injeksjonsbehandlinger, medisinske kremer, og laserbehandlinger, tilbyr de en egen hudpleieserie.

Alle kunder tilbys gratis konsultasjon før en eventuelt behandling. Dette er for at de skal kunne skreddersy en behandling tilpasset den enkeltes hud og ønsker.
– Siden vi alle har forskjellig anatomi, er det viktig å lytte til kundens ønsker, men også informere om hva vi kan utføre med tanke på hud kvalitet og alder. Det er viktig for oss at kunden er inneforstått med hva den enkelte behandlingen kan gjøre, samt har realistiske forventninger. Hos oss er derfor oppfølgning og kontroll etter en behandling en selvfølge, sier Rein.

Tekst: Terese Torgersen | Foto: Terese Torgersen & Akademikliniken
 

Følg IN magasinet på Facebook