Hjem » Bergen » Helse & velvære »  Vårens hårtrender 2014

Vårens hårtrender 2014

– Vi har siden sent i fjor høst sett en litt ny vinkling i hårtrendene.

I fjor sommer, høst og vinter så vi mye kort hår for damene. Klippene var tekniske og med harde linjer, gjerne i kombinasjon med lange tunge lugger. Nå er looken motsatt; 

Korte, taggete lugger, mer hår i nakken og en mye mer oppklippet og uperfekt design på det hele. Vi ser referanser i retning David Bowie på 70- og 80-tallet, men selvfølgelig med et helt nytt snitt. Det er mykere linjer, men samtidig litt mer ekstremt enn vi har sett de siste sesongene. Luggen tilpasses ansiktsform – dessuten passer lugg også utmerket med langt hår! Vi tror at det i lang tid fremover vil være en kombinasjon av langt hår i ulike former, med lugg, uten lugg, og ikke minst kjempekult stylet! Sammen med de som våger det korte, som definitivt vil være i tiden.

Samme hva du velger – er det viktigst å gjøre det lille ekstra ut av frisyren! Grunnen til at flere og flere nå trives med langt hår, er nok at styling-produktene gjør det så mye enklere å få til å til ulike frisyrer og uttrykk også hjemme.

Eksempler på dette er den nye stylingserien til Kérastase, hvor man kan påføre et produkt som Lift Vertige direkte i røttene, holde håret så høyt man ønsker det, føne direkte på det ønskede området, og resultatet er fantastisk! 

Produktet kan selvfølgelig kombineres med andre produkter i samme serie for enkelt å skape krøller eller glatte lengder, eller om du ønsker volum hele veien ut. Dette er en super serie – fantastisk resultat og håret blir verken klissete eller stivt.

Article image
Den nye stylingserien til Kérastase.

Menn

Herremotene er sterkere og mer tydelige enn på lenge. Det skal være klassisk, maskulint og velfrisert.

Trenden med veldig kort mot langt og uten overgang er definitivt forbi! Nå er det barber-look-stilen som gjelder. Og ikke bare kopien av det gamle, men også i nye utgaver som er tilpasset alder og stil. Vi gleder oss over at selv de yngste ønsker klassiske rene frisyrer.

Felles uansett stil; skin-fade er i vinden. Skin-fade er en gradering fra nesten ingenting til de lange lengdene på toppen. Lengdene på toppen og hvor høyt man klipper det kort på sider og nakke, er hvor vi lager skreddersøm for hver enkelt. Ellers har vi lenge sett og det følger oss videre; skjegg, og bart i ulike fasonger. Gøy er det også at menns økende interesse for produkter til pleie/styling stadig øker, dette gjelder ikke minst barberprodukter.

God hårvår!
Team Ramm & Ramsvik 
v/Morten Jensen, artistisk Direktør i Intercoiffure Norge

 

Følg IN magasinet på Facebook