Hjem » Bergen »  Våg og være annerledes – velg og være deg selv

Våg og være annerledes – velg og være deg selv

En brudekjole skal ikke bare være vakker den skal også representere hvem du er. Den skal føles riktig og du som brud skal kjenne på hele deg at denne kjolen er riktig for deg og ingen andre.

Belle Amie brudesalong midt i Bergen sentrum ønsker deg som brud en trygg og god opplevelse. Belle Amie strekker seg langt for at du som brud skal gå ned kirkegulvet med en selvsikkerhet og en utstråling som treffer hver eneste gjest langt inn i hjerte. Ikke ett eneste øye skal være tørt. I dag elsker vi fashion, vi følger med på facebook, blogging og trender og ut fra det å danne oss ett bilde på hva en liker og ikke liker og ser for oss hva brudekjole en vil bære på bryllupsdagen. En ting er hva du ser en annen ting er hva som passer akkurat deg som brud og kvinne. Hva du vil representere akkurat denne dagen. Skal du gifte deg nå til sommeren så er det nå i vinter du må velge kjole. Det er nå du må ta det store og kanskje det vanskelige valget. For noen bruder er det helt greit å stå alene i denne prosessen men, for de aller fleste er trygghet viktig. Trygghet, samtalepartner og en venninne med fagkunnskap som holder deg i hånden helt til du er blitt gift. Belle Amie lover denne tryggheten i tillegg til topp, topp vare fra internasjonale designere.

Nesten som ett svangerskap

I ett svangerskap er det mange forventninger, gleder og sorger. Slik er det med bryllup også. En er på en måte gravid med sitt eget bryllup, da er det godt å ha ett sted og komme til, ikke alle dager er like gode og da er det viktig og ha en god venninne som viser deg respekt, trygghet og fagkunnskap.
– Med vår fagkunnskap, kompetanse og erfaring hjelper vi bruden til å velge sin egen drømmekjole. Vi velger ikke for henne, kjolen må kjennes rett for akkurat henne. Det er veldig viktig at en kjenner helt inn i hjertet og magen at dette er hennes kjole, poengterer Belle Amies Ellen Kristine Kraakenes.

Giftet meg i kjolens hjemland

– Du åpner døren til Belle Amie brudesalong, tar av skoene, håndhilser på brudespesialisten. Blir tilbudt te og vist rundt i lokalet. Litt sånn Amerikansk, nesten som du er på SPA. 
Dette forteller en brud fra Voss. Hun giftet seg for tre år siden og ønsker å fortelle om sitt møte med Belle Amie og den opplevelsen hun hadde her. Hun skulle gifte seg i Spania og fant en enkel lett kjole som hun mente kunne passe til dette bryllupet. Da hun var kommet hjem kjente hun at hun ikke var så glad, og hun visste at om hun skulle feiret bryllupet på Voss ville hun aldri valgt den kjolen. Hun tok kontakt med Belle Amie og Ellen Kristine Kraakenes. Ellen Kristine forsto raskt at denne bruden ikke hadde funnet drømmekjolen sin. Kort tid etter var bruden på plass hos Belle Amie. Der ble hun like godt mottatt som forrige gang. 
– Jeg prøvde og prøvde, fant liksom ikke min kjole. Da jeg prøvde min tyvende kjole kom eier Ellen Kristine Kraakenes bort til meg og sa at nå måtte vi skjære ned på kjolene ellers fant jeg aldri MIN kjole. Jeg ble litt paff da hun spurte meg om hvilken interiørstil jeg hadde og hva slags hus jeg ville ha bygget. Jeg trengte ikke tenke en gang. Funkis eller romantisk, svarte jeg. Okey, sa Ellen Kristine og forsvant. Da hun kom bærende med to kjoler kort tid etter, så jeg at hun kom bærende med MINE kjoler. Jeg likte begge to, hundre og tyve prosent. Jeg kunne ha gått opp kirkegulvet med begge to, forteller bruden. 
Thorhild fra Voss er en av mange bruder som har hatt en fantastisk reise sammen med Belle Amie brudesalong. Kjolen Torhild til slutt valgte var en romantisk kjole med blonder og perler. En kjole hun fikk veiledning til å velge men samtidig valgte hun den helt selv etter egne følelser og hjerte. 
– Jeg strålte denne dagen og er evig takknemlig for den oppfølgingen jeg fikk av Belle Amie. Tusen takk! 

Tekst: Kristin Kjeilen Ukvitne | Foto: Belle Amie

Følg IN magasinet på Facebook