Hjem » Bergen »  Utsøkte vårnyheter fra BLU

Utsøkte vårnyheter fra BLU

VIC er Norges eneste merkevarekjede, og har i årenes løp blitt en betydelig aktør på motemarkedet.

Kompetanse, ypperlig kundebehandling og flott design har vist seg å være en uslåelig kombinasjon. I tillegg til internasjonale merkenavn har kjeden også egne merker.
Sist ut er BLU – designet eksklusivt for VIC.
– BLU ankom butikkene for første gang våren 2013 og ble en ubetinget suksess, forteller Gard-Henning Madsen – ansvarlig ved VIC Bergen Storsenter og VIC Nesttun.
 Merket legger stor vekt på kvalitet, et klassisk snitt og elegante detaljer. Disse elementene kjennetegner så vel dame- som herrekolleksjonene. Begge tilbyr en perfekt balanse mellom designklassikere og mer sesongbetonte produkter i tidsriktige materialer og farger. Plaggene kan dessuten ved enkle grep kles opp eller ned avhengig av anledning.

Klassisk og moteriktig

Vårens kolleksjon fra BLU har sesongens viktigste plagg for en klassisk og moteriktig garderobe. Blant nøkkelobjektene for kvinner finner vi blant annet en quiltet jakke og en trenchcoat. Lightweight dunjakke og vest er et annet must – perfekt for kjølige vårkvelder. De er begge laget i 90% andedun og 10% fjær. Høyere oppnåelig dunprosent finnes ikke. For øvrig byr kolleksjonen på flere lekre bluser. De gjør seg utmerket sammen med både blazere og kabelstrikk.
 Buksene er laget i lette kvaliteter som holder seg fint i vask etter vask. BLU-Buksene for dame, kalt AYA og Anthilop, har såkalt regular fit. Det betyr god livhøyde og smale ben. Begge er laget i myke stretchmaterialer som sørger for både god passform og komfort.

Ny vår for menn

Også herrebuksene er laget i lette stoffer. BLU-buksen for menn har både flott passform og høy kvalitet; denne våren både som chinos og jeans. For øvrig kan gutta glede seg over flotte, konfeksjonerte skjorter med fine kontraster på krage og knapper. En v-hals genser i myk merinoull går aldri av moten og utgjør et essensielt basisplagg hver eneste sesong. Årets modell er laget i farger som hentes opp i skjortene. BLU-skjortene er sydd av originalstoffer produsert i Østerrike. De kalles Getzner-stoffer; laget av bomull i høy kvalitet. Plaggene er mer eller mindre strykefrie, og passformen er kommersiell. Ikke slimfit, og med mer vidde rundt livet.
 Skjortene passer selvsagt godt til sesongens konfeksjonerte blazer, forseggjort og med kontraster i for og på lommer. Får å sette en ekstra spiss på antrekket anbefales en quiltet jakke eller en trenchcoat.

Design og kvalitet

BLU er et design laget med kvalitetsbevisste kvinner og menn i tankene. Mennesker som forventer design som ikke bare ivaretar et tradisjonelt snitt, men som også legger stor vekt på kvalitet og detaljer. BLU er elegant, klassisk, raffinert og sofistikert – og det finnes kun hos VIC.

FAKTA VIC Bergen Storsenter og VIC Nesttun

Er BLU noe for deg så finner du herre og dame kolleksjonen deres hos VIC Bergen Storsenter i 3. etasje. Eller hos VIC Nesttun, Østre Nesttunvegen 16. I tillegg til BLU finner du kjente merkevarer som Riccovero, InWear, Gant, Jean Paul, BLU, MAC, Snö of Sweden, Pretty Polly og Aleksander.

Tekst: Siri Gerrard | Foto: BLU

 

Følg IN magasinet på Facebook