Hjem » Hjem & fritid »  #UNTAGGABLE

#UNTAGGABLE

Kvikk. Innovativ. Og ikke minst praktisk. Urbane Audi Q2 gir deg større muligheter på mindre plass.

Møller bil Trondheim lanserer i høst Audi Q2, en liten SUV-modell. 
– Den kan leveres med både to- og firehjulstrekk, og vil ha en rimelig innstegspris på cirka 300.000 kroner, sier markedssjef Lars Spjøtvold. 
Bilen beskrives som «en urban SUV med røffe kanter i ungdommelig design, med masser av funksjonalitet og sporty egenskaper».

Smart bakkeklaring

Den snertne Audi Q2èn har litt høyere bakkeklaring, noe som gjør det lettere å bevege seg ut og inn. 
– Vi vet at flere og flere bosetter seg i leilighet. Det innebærer som oftest en trang parkeringskjeller, og man får mindre plass til bilen sin, sier Spjøtvold. 
Har man dermed en bil som er litt høyere, trenger man ikke å åpne døren så mye for å komme ut, for ved en lav bakkeklaring må man dra seg opp. Det gjør det kronglete.
– En høyere bil gjør at du kan smyge lettere ut, sier han. Man trenger mindre armplass, rett og slett. Dette kan være en fordel, både for eldre som ikke lenger er så smidige i kroppen, men også for unge foreldre med småbarn.

Urban livsstil

– Tidligere når folk fikk barn, så var den største drømmen rekkehus eller hus med have og masse grønt gress. Slik er det ikke automatisk lenger, sier Spjøtvold. 
I dag er det mange unge folk med barn som fortsatt vil bo urbant, og la ungene vokse opp i byen. De ønsker å være i nærheten av aktiviteter og arbeidsplass. Han mener Audi Q2 har passende egenskaper til formålet, samtidig som den har kjøreegenskaper som også funker godt på landet. 
– Bilen dekker egentlig hele spekteret.

Kvikk og romslig

Den lille SUVèn – «untaggable Audi Q2 – fremstår som kvikk og innovativ, og det er muligheter for flere forskjellige fargekombinasjoner. 
– For eksempel at man kan ha ulik farge på bilen og på sidestolper bak, sier Spjøtvold. 
Det tekniske er også på plass. Audi Q2 kan leveres med alt man kan tenke seg av infotainment. Men bilen er romslig også, til tross for kategorien «liten» SUV. Det er god plass til det man trenger.

«Grønnere» biler

Og man trenger fokus på mange felt, også på miljø. De nye bilmodellene blir stadig «grønnere». 
– Det er veldig fokus på hybrid teknologi, og alternative drivlinjer, sier Spjøtvold. 
Møller Bil har ført el-bil i noen år, men nå kommer det flere modeller. 
– Flere merker kommer med et bredere spekter på hybrid. El-bil har jo ofte vært mindre, og så har du hatt Tesla i andre enden. Nå får du også gode alternativer på hybrid i alle segmenter fra de ulike leverandørene, forteller Spjøtvold.

A3 og Q7

– A3 e-tron som vår plug in-hybrid heter, har vi hatt i snart to år og solgt mye av, kan markedssjefen fortelle. 
– Nå har vi også fått Q7 e-tron ut i markedet. De første bilene ble levert i juli måned, og vi har solgt mange eksemplarer. Bilen er en av de største hos Møller – den største og tyngste SUV` en, med vekt på 2,5 tonn – så nå dekker vi i hvertfall begge ytterpunktene, sier Spjøtvold. 
Og Møller Bil Trondheim, som er en av landets største bilforhandlere, vil ikke gi seg med det. «This is just the beginning».

Tekst: Trine Texnæs Foto: Møller Bil

Følg IN magasinet på Facebook