Hjem >  Unik beliggenhet i hjertet av Lillestrøm

Unik beliggenhet i hjertet av Lillestrøm

Med kort vei til både Oslo og Gardermoen ligger Lillestrøm midt i smørøyet. Når byen i tillegg kan by på alt fra flotte turområder til spennende shopping-muligheter, hyggelige kafeer og restauranter, er det ikke rart at stadig flere ønsker å flytte hit. Thon Eiendom og AF Gruppen har nå lagt ut for salg de første byggetrinnene i Engebrets Promenade med det som kan sies å være byens beste beliggenhet. Med ca. 170 leiligheter i ulike størrelser skal det godt gjøres å ikke finne din drømmebolig her!

Romerike er et område med sterk befolkningsvekst og særlig Lillestrøm er et attraktivt område for boligkjøpere. I tillegg til de mange tilbudene byen har å by på er det mange som lar seg lokke av den unike beliggenheten midt mellom hovedstaden og hovedflyplassen. Stadig flere velger også å bo i Lillestrøm og jobbe i Oslo, noe som ofte tar kortere tid med direkte tog enn å reise fra en bydel i Oslo til sentrum.
Det er med andre ord ikke rart det har vært stor interesse rundt det nye boligprosjektet til Thon Eiendom og AF Gruppen. Særlig ikke med tanke på at de nye leilighetene får det som sannsynligvis er Lillestrøms beste beliggenhet og flere av leilighetene vil få en fantastisk utsikt over byen. Med omtrent 170 leiligheter i ulike størrelser, gode planløsninger, spennende arkitektur og flotte fellesareal vil det være noe for alle her.
Engebrets Promenade er delt opp i 4 bygg. Bygg C og D med til sammen 91 leiligheter ble lagt ut for salg tidligere i år, og nå har vi akkurat lagt ut Bygg B med 34 leiligheter. Snart kommer dessuten Bygg A for salg. Vi merker at Lillestrøm er et populært område, og siden slutten av februar har vi allerede solgt i overkant av 50 leiligheter, forteller salgssjef Kenneth Ytterbø. Byggene vil stå ferdig 4. kvartal 2017.

Navn med lokal forankring

Engebrets Promenade vil bestå av fire bygg med ulikt antall etasjer, det høyeste med åtte etasjer. Prosjektet vil ligge i et kvartal omkranset av Nannestadsgata, Gjerdrumsgata, Storgata og Engebret Wessels gate. Det er også her prosjektet har hentet navnet sitt fra. Engebret Wessel var disponent ved Lillestrøm Torvstrøfabrikk, og som formann i Foreningen Lillestrøm Vel, var han en sterk initiativtaker med mål om å forskjønne 
Lillestrøm. Den andre delen av navnet er hentet fra Promenade Caféen som lå i kvartalet og var et kjent samlingspunkt fra 1920-tallet og frem til slutten av 50-tallet.
Arkitekturen i Engebrets Promenade vil bli lys, lett og moderne. Ved siden av 5 store felles takterrasser vil det også bli et grøntområde mellom byggene. Alle byggene får dessuten heis fra garasjen opp til hver enkelt etasje. 
– Prosjektet har leiligheter fra 35 kvm opp til 135 kvm, dermed blir det leiligheter som passer for alle livsfaser. Vi ser at det er en variert gruppe kjøpere i prosjektet, fra de som kjøper til barna sine til de som planlegger å selge enebolig for å flytte til noe mer lettvint som ikke trenger vedlikehold. Prosjektet ligger bare 200 meter fra gågaten, der man finner alt man trenger av butikker og servicetilbud.

Fordeler med å kjøpe ny bolig

Det er mange fordeler med å kjøpe en ny bolig. Ikke bare vil den være helt ny og ubrukt, du har også muligheten til å sette ditt eget preg på leiligheten. Du kan tilpasse leiligheten etter dine ønsker og behov. Du får et tidsriktig hjem med moderne løsninger!
Nye leiligheter har langt høyere teknisk standard enn eldre boliger siden de er bygget etter dagens strenge tekniske forskrifter og krav. Med en ny leilighet er det heller ikke behov for oppussing, vedlikehold, reparasjoner eller oppgraderinger på mange år. Det er i tillegg fem års reklamasjonsrett og du har sterkere rettsvern etter bustadoppføringsloven. Ved kjøp av leilighet i Engebrets Promenade blir det lave omkostninger og kun 100.000,- i forskudd ved kontraktinngåelse.
Bad og kjøkken kommer med innredninger fra HTH og i de største leilighetene blir det levert Design + eller Design + Luksus, som er betydelige oppgraderinger, inkludert i prisen. Enkelte toppleiligheter har egen privat takterrasse med panoramautsikt. Engebrets Promenade er et samarbeidsprosjekt mellom Thon Eiendom og AF Gruppen. Begge er to solide aktører i eiendomsbransjen, noe som er en ekstra sikkerhet for deg som boligkjøper.

Er du på jakt etter ny bolig anbefales du å ta turen innom visningssenteret i Storgata 44 for en hyggelig prat med salgsteamet fra Thon Eiendom. Kanskje finner du nettopp din drømmeleilighet i Engebrets Promenade?

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Thon Eiendom & Mona Gullstein

Følg IN magasinet på Facebook