Hjem » Trondheim »  Undertøy signert kjendisdesignere

Undertøy signert kjendisdesignere

Delikate blonder og duse farger er stikkord når undertøyskolleksjonene til Elle MacPherson og Stella McCartney kommer for salg hos Pikant Under på Sirkus Shopping. Butikken har også andre spennende nyheter på lur denne sommeren.

Butikksjef Marit Melbye ser frem til lanseringen av de to kolleksjonene i sommer, og tror de vil slå godt an særlig hos yngre damer. Både Elle MacPherson Intimates og Stella McCartney Lingerie Collection bærer preg av mye blonder, delikate stoffer, duse farger, og et litt yngre snitt.

Lekkert og delikat undertøy fra Elle MacPherson Intimates blir å finne hos Pikant Under på Sirkus Shopping i løpet av sommeren.

Eneste i Trondheim

– Jeg tror dette kan bli et spennende konsept til unge damer mellom 20 og 50. Det gir litt ekstra krydder til butikken, sier Melbye.
Pikant Under er først ut i Trondheim med å føre designkolleksjonene, og prisene vil eksempelvis ligge på mellom fem hundre og syv hundre kroner for en bh. En pris som ifølge butikksjefen ikke er så altfor drøy. Vi bruker nemlig gladelig litt penger på eksklusive saker.
– Noen vil ha det lille eksklusive som er litt utenom det vanlige. Og noen vil ha blonder og sløyfer, mens andre vil ha det sort og basic, sier Melbye.
Butikken fører ellers undertøy fra Calvin Klein, Marie Jo, Prima Donna, Abecita og Marlies Dekkers.

Etterspurte strømper

En annen av sommerens nyheter er de nye strømpene og hold-in produktene fra Wolford, som nettopp har kommet inn i butikken. Det kjente strømpebuksemerket har ifølge Melbye vært svært etterspurt. Foreløpig kan hun tilby strømper i flere farger og tykkelser, og hold-in strømper og bodyer i enkle farger som sort og hvit. Til høsten satser hun på å få inn litt mer fashion og flere farger.
– Produktene har veldig god kvalitet, samtidig som de har et veldig fint snitt. Vi har gode hold-in strømper som holder inn den lille kulen på magen som mange vil bli kvitt, vi har hold-in strømper som også løfter, og vi har bodyer som former og holder inn, forteller Melbye.

Badetøy som varer

Pikant Under selger også badetøy hele året, og har ekstra stort utvalg nå i høysesongen. Merker som føres er Seafolly, Saltabad, Sunflair, Roidal, Fürstenberg, Swim, Freya og Beachlife. Nytt av året er badekolleksjonen fra Prima Donna.
– Dette er badetøy som er laget for damer med stor byste. Det gir god støtte, og er konstruert på samme måte som undertøyet, forklarer Melbye.
Hun mener det er viktig at badetøyet varer en stund, samtidig som det skal ha god passform og gi ekstra støtte til de som trenger det. Og årets badetøytrender?
– Det går mye i oransje og rosa, og noe blått. Det er lite av det maritime som vi så i fjor, og i år skal det være litt sprekere farger, sier Melbye.

Tekst: Renate Brødreskift | Foto: Leverandørene & Renate Brødreskift

Følg IN magasinet på Facebook