Hjem » Trondheim » Reiser & opplevelser »  Trendy, urbant og trivelig

Trendy, urbant og trivelig

Comfort Hotel Trondheim ligger sentralt plassert i sentrum av byen, og tilbyr store og flotte rom i stilrene og moderne omgivelser.

Midt i hjertet av trønderhovedstaden ligger Comfort Hotel Trondheim, bare et steinkast unna det pulserende bylivet. Sentralt beliggende i Krambugata er det kort vei til alt det Trondheim har å by på, med hyggelige restauranter og gode shoppingmuligheter like rundt hjørnet. I tillegg er det kort vei til alle byens severdigheter, som Bybroen, Nidaros Domkirke, Munkholmen og byens museer. Comfort Hotel Trondheim åpnet for to år siden og er byens nyeste hotell. Dette gjenspeiles både på rommene og i lobbyen, som har et friskt og nytt preg. Interiøret er stilrent og moderne, hvor de hyggelige sittegruppene i lobbyen rammes inn av hvite vegger, planter og fargede lyselementer. Både i lobbyen og på rommene pryder trendy fototapeter veggene, noe som understreker den urbane følelsen.
– En del av Comfort-konseptet er at det skal være trendy, urbant og rimelig. Både stemningen og utseendet på hotellet gir en urban følelse, samtidig som det skal være en avslappet stemning hvor gjestene kan slappe av og føle seg hjemme, forteller hotelldirektør Hege B. Gjerde. Comfort er den raskeste voksende hotellkjeden innen Choice, og det åpnes stadig nye og spennende hoteller.

Article image

Enkelt og effektivt

Comfort Hotel Trondheim er blant annet godt tilrettelagt for forretningsreisende. – Vårt motto er «keep it simple» og alt på hotellet er lagt opp til å være enkelt og effektivt, noe mange av våre gjester setter stor pris på. Og selv om uttrykket på hotellet kanskje appellerer spesielt mot unge, så trives både unge og godt voksne her hos oss. I helgene har vi mange fritidsreisende, og den sentrale beliggenheten gjør det til et perfekt sted for weekendturer. På søndager har vi frokost/brunch frem til kl 12.00, og man har mulighet til å beholde rommet frem til kl 18.00. Uten ekstra kostnad, selvsagt! Vi har også knyttet til oss flere samarbeidspartnere innen kultur og opplevelser. Hotellet har hele 195 rom, både enkelt- og dobbelrom. Hotellet tilbyr gratis trådløst internett, og du kan koble både bærbar pc og ipod til flatskjermene på rommene. Gjester kan også fritt benytte en av de ti datamaskinene som står i lobbyen. Her kan du også nyte en kopp kaffe eller annen varm drikke.
– Alle hotellene innen Comfort kjeden har valgt bort minibar på rommene, og isteden tilbyr vi gratis kaffe og varme drikker i lobbyen hele døgnet. Her kan man dessuten kjøpe snacks og mineralvann, til en mye lavere pris enn det man vanligvis må betale i en minibar.

Article image

Kaffebar

Flybussen som stanser rett rundt hjørnet, kort vei til togstasjonen og en rekke parkeringsmuligheter like i nærheten sørger for enkel adkomst til hotellet. Og selv om Comfort Hotel Trondheim ikke er et tradisjonelt kurs- og konferansehotell, så kan de også tilby tre moderne møterom som er i hyppig bruk til blant annet styremøter. I likhet med resten av Choice-kjeden har hotellet en miljøvennlig profil og er ISO sertifisert. I lobbyen ligger også kaffebaren hvor det serveres en deilig frokost med mange valgmuligheter hver dag. Og frokosten er selvfølgelig inkludert i romprisen. Her kan du velge blant en rekke sunne og økologiske alternativer fra deres eget bakeri. Og har du en travel morgen så tilbyr de take away frokost fra klokken fem slik at du kan ta med deg kaffe og mat på veien. Kaffebaren kan dessuten by på håndlaget kaffe i alle varianter og en innholdsrik meny med fristende småretter hele dagen. Det at kaffebaren også er et populært møtested for andre enn hotellets gjester sørger for at det alltid er liv og røre, og en hyggelig stemning.

Article image

Nytt treningsrom

Når man er ute og reiser kan det ofte være vanskelig å finne en passende anledning til å trene. Men snart kan du nyte godt av et topp moderne treningsrom, Comfort Fitness, hos Comfort Hotel Trondheim. Treningsrommet som vil inneholde det siste innen treningsutstyr er under oppføring akkurat nå, og vil stå ferdig rundt årsskiftet. Her vil hotellets gjester kunne trene gratis hele døgnet, slik at du har muligheten til å trene akkurat når det passer deg.
– Vi får veldig mange positive tilbakemeldinger fra gjestene, noe vi selvfølgelig setter stor pris på. Alle som jobber her er opptatt av god service, og vi får blant annet mye ros for de som jobber i resepsjonen som er veldig serviceinnstilte og hjelpsomme, sier Hege som ønsker både gamle og nye gjester velkommen til Comfort Hotel Trondheim!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein