Hjem >  Trendy og inspirerende

Trendy og inspirerende

Enten du er på utkikk etter et nytt antrekk til juleselskapene, en gave til noen du er glad i eller bare trenger litt ny inspirasjon til garderoben er du nærmest garantert å finne det hos MQ. I deres butikker finner du alltid et bredt utvalg fra internasjonalt anerkjente merker til både damer og herrer. Og med alt fra jobb- og hverdagsantrekk til flotte festantrekk er det dessuten noe for enhver anledning!

Det skal godt gjøres å ikke la seg inspirere etter besøk hos MQ og det er ikke uten grunn at butikkene er populære blant moteinteresserte i alle aldre. Forretningene formelig bugner over av mote til både damer og herrer, innrammet av et stilfullt og trendy interiør.
MQ er en svensk kjede med røtter tilbake til 1957. I dag har kjeden hele 118 butikker i Sverige og fire så langt her i Norge. Men markedsansvarlig Hege Koteng røper at de gjerne vil ha flere butikker også på det norske markedet.
– I Sverige er MQ kjente for å være veldig allsidige. Her finner du virkelig alt du trenger til garderoben, enten det er til hverdags eller fest. Vi åpnet den første butikken her til lands i 2010 og den nye flaggskipbutikken vår i Grensen i sentrum av Oslo åpnet i september i høst. Dette er den første butikken i hele kjeden med et helt nytt konsept med flere nye varemerker. Det nye konseptet vil også komme i de andre butikkene etter hvert og vi er veldig stolte over å få være først.

Spennende merkenavn

I tillegg til egne merkevarer som er kjent for høy kvalitet og flott design, kan MQ også friste med en rekke kjente merkenavn. Dette er merker man ofte finner på sidene til de store internasjonale motemagasinene, som Filippa K, Wyred, Hope, Scotch & Soda, NN07 og Ilse Jacobsen.
Med jule- og nyttårsfeiring rett rundt hjørnet er det nok mange som er på utkikk etter nytt selskapsantrekk og hos MQ finner du både vakre kjoler til damene og stilige dresser til herrene.
– Vi ser at de fleste foretrekker en klassisk stil til jul. Til herrene har vi mange flotte dresser med både slips og sløyfe, mens det til damene er litt mer glitter og stas. Men det skal gjerne være klassiske kjoler i knelengde. Vi har også fine dressjakker som man kan ta over jobbantrekket for å pynte seg litt ekstra om man for eksempel skal ut med kollegene rett etter jobb. I tillegg har vi mange dressbukser og topper til damene.

Mote uten alder

MQ har noe for enhver stil, enten du foretrekker det klassiske og tidløse eller det mer rocka. I butikkene møter du gjerne kunder i alle aldre og Hege forteller at mote i dag er mer tidløst enn det var for noen år tilbake.
– I dag er det ikke sånn at man skifter stil med alderen som man ofte gjorde tidligere. Nå kan man kle seg ungt og trendy selv om man er godt voksen. Samtidig ser vi at den yngre generasjonen gjerne kler seg mer voksent. Og det at man ikke kler seg etter alder, men heller i forhold til stil gjenspeiler seg også i motebildet.
I tillegg til de kjente merkenavnene har MQ også sine egne varemerker. Og deres Zoul kolleksjon byr denne vinteren på en miks av materialer med blant annet blonder, fløyel og skinnimitasjon. Her finner du alt fra kjolen med polokrage til det plisserte skjørtet. Man kan med hell kombinere den ermeløse dressjakken med et par vide bukser for en klassisk, men trendy look. Til herrene har høstkolleksjonen fra Emilio en miks av klubbkultur og sport. Stilen er både rocka og sporty med mange tekniske detaljer. Til julesesongen kan man med fordel velge en stilig blazer som kombineres med en enkel t-skjorte, korte dressbukser og et par fine sko med grov såle.

Gode gaveideer

MQ har også mange gode julegaveideer. En strikkegenser under treet vil garantert bli satt pris på av både han og henne.
– Tidligere i høst lanserte vi dessuten Lounge kolleksjonen til damer. Dette er deilige plagg man kan gå i hjemme uten at man behøver å krype inn i pysjen. Og hansker, votter og luer er jo alltid populære gaver.
Mens det for noen år tilbake kunne være vanskelig å holde seg oppdatert på trendene med mindre man bodde i en større by, så har internett og sosiale medier gjort at det i dag er mulig for alle å være oppdaterte uansett hvor man bor. MQ har en egen webshop, www.mq.no, hvor du både kan bli inspirert og ikke minst handle på nett.
– Vi har en veldig god webshop som har fått pris i Sverige for beste webshop. Her finner du et større sortiment enn i butikkene med over 50 varemerker. Vi ønsker også å være en kilde til inspirasjon, både i webshopen og på sosiale medier som Facebook og Instagram.
Det er ikke alltid så enkelt å sette sammen et antrekk eller selv å vite hva man passer best i. Hos MQ står de alltid klare til å hjelpe deg slik at du finner akkurat ditt drømmeantrekk!

Følg IN magasinet på Facebook