Hjem » Sandnes » Klær & mote »  Trendy og feminint

Trendy og feminint

Lyst har alt du trenger for en moteriktig vinter.

Butikken, som ligger midt i Stavanger, har eksistert siden 2005.
– Vi setter personlig service høyt, og strekker oss langt for å imøtekomme kundenes behov, sier Peggy Dahle Henriksen, daglig leder og innehaver av Lyst.

Skiller seg ut

Sortimentet består blant annet av flere skandinaviske merker som by Ti Mo, Becksøndergaard, Stella Nova og Odd Molly. I tillegg fører de trendy og klassike plagg fra Marc O’Polo. Denne vinteren skal basisfargene kombineres med freshe høstfarger for en spennende look. 
– I tillegg til nøytrale jordfarger, er burgunder, grønt, marineblått og oransje store farger denne sesongen, sier Henriksen.
Gode kvalitetsplagg og unikt design gjør at Lyst skiller seg ut.
– Vi har ofte nye og spennende merker i butikken. Jeg synes det er viktig å prøve ut nye stiler og farger, samtidig som vi tar vare på det klassiske og tidløse. Man trenger ikke å kaste seg over enhver trend, men vi prøver å henge med i motebildet, sier hun.
Hovedvekten av kunder er fra 25 år og oppover.
– Vi legger stor vekt på at kundene skal bli fornøyd, og er behjelpelig om kundene ønsker hjelp til å sette sammen antrekk.

Perfekt passform

Butikken har et stort utvalg av kjoler, overdeler og bukser.
– Et av våre mest populære merker akkurat nå er Dream-buksene fra det tyske merke Mac. 
Disse dongeribuksene er høye i livet, gir en perfekt passform og er både røffe og feminine i stilen. Akkurat nå har vi faktisk venteliste på disse, sier Henriksen. 
Tilbehøret kan virkelig sette prikken over i’en på ethvert antrekk.
– Vi har et rikt utvalg av accessorize. Statementsmykkene fra By Benedichte og skjerf fra Becksøndergaard er svært populære. Vi har dessuten et godt utvalg av sko og vesker i italiensk design.

Tekst og foto: Kristine Thorstensen