Hjem » Oslo »  Trendy & fargerikt

Trendy & fargerikt

Endelig er fargene tilbake på kjøkkenet! I den nye butikken til HTH på Skøyen kan du nå la deg inspirere av de mange fargerike utstillingene.

Tidligere i vår flyttet HTH inn i nye lokaler i Drammensveien 134 på Skøyen. Den nye butikken har blitt et skattekammer for alle som er interessert i kjøkken og interiør, og det skal godt gjøres ikke å få ny inspirasjon etter et besøk her. 
Den danske kjøkkenprodusenten er kanskje aller mest kjent for hvite kjøkken i moderne og stilren design. Og selvfølgelig finner du flere flotte utstillinger som viser frem disse i den nye forretningen. Men de fleste av utstillingene viser de mange spennende mulighetene man har om man tør å bruke litt farger, enten det er på selve kjøkkenet, på en vegg eller på tilbehøret. 
Kristine Bure, leder for utstilling i HTH AS, forteller at det var et bevisst valg å vise frem litt utradisjonelle fargevalg. 
– Vi måtte flytte fra våre gamle lokaler her på Skøyen da bygget skulle rives. Men vi synes det var fint å være en del av «kjøkkenbyen» her og ønsket å fortsette å være der hvor konkurrentene våre er. Da vi begynte å planlegge den nye butikken tenkte vi først litt mer tradisjonelt. Men så deltok vi på Bygg reis deg- messen i høst. Siden den kun varer i fire dager kunne vi være mer vågale med farger på både vegger og interiør. Det ble så godt mottatt at vi bestemte oss for å tørre å vise frem mere farger også i den nye butikken. Men den oppleves nok som mer fargerik enn den faktisk er. Mange av kjøkkenene er i mørke farger med enkelte fargerike elementer som stikker seg litt ut. Vi er utrolig stolte over resultatet. Samtidig håper vi at det vil bidra til at folk tør litt mer når de skal pusse opp kjøkkenet.

Mørke kjøkken med et personlig preg

Og nettopp mørke kjøkken er veldig i vinden akkurat nå. 
– Vi er inne i en fargependel hvor fargene bare blir sterkere og sterkere. Selv om 70% av kjøkkenkundene fremdeles velger tradisjonelt med hvite kjøkken så er det stadig flere som ønsker seg mer farger. Sorte kjøkken er på vei til å ta over for de hvite, og mørkeblått, grønt og grått er populære farger. Vi ser også at gule og røde toner kommer mer og mer. Samtidig er kjøkken en stor investering så det er forståelig at mange fremdeles ønsker å velge trygt med hvitt kjøkken så kan man heller være litt vågal med fliser, gardiner eller spisestue i en annen farge.
Kjøkkenet blir ofte kalt «husets hjerte» og fungerer gjerne som hjemmets sosiale samlingspunkt. I dag er dessuten åpne løsninger hvor kjøkkenet er en del av stuen stadig vanligere. Derfor blir det ekstra viktig at kjøkkenet både er funksjonelt og et sted hvor vi trives. Kjøkken med et personlig preg og det å skape en god atmosfære er dermed en naturlig del av trendbildet. 
– Egentlig er alt lov. Man skal ha sin egen individuelle stil og et personlig hjem som viser hvem som bor der. Selv om mange fremdeles ønsker seg et stramt og moderne kjøkken som HTH er kjent for så kombinerer man nå gjerne skapene med åpne hyller. Her kan du vise frem ting du liker ekstra godt, som tekanner du samler på, keramikk eller fine serviser.

Lang erfaring

Det å skulle pusse opp kjøkkenet er uten tvil en krevende jobb. Hos HTH på Skøyen møter du kjøkkenkonsulenter med lang erfaring innen bransjen som gjerne hjelper deg slik at du får det kjøkkenet du alltid har drømt om. Her finner du også bad og garderober i den samme høye kvaliteten.
– Et HTH-kjøkken skal være en trygg investering. En av de tingene vi er gode på er å gi kundene gode planløsninger. Det aller beste er å møte igjen kunder på gaten ti år etter at de fikk nytt kjøkken og de fremdeles er kjempefornøyde. Da vet vi at vi har gjort en god jobb. HTH er en leverandør som er kjent for god kvalitet. Dansk design står høyt i Norge og mange setter også pris på at våre kjøkken, bad og garderober i sin helhet er produsert i Danmark. Vi leverer når vi har lovet og kundene våre skal være trygge på at de har gjort et godt kjøp. Kjøkkenet er et av de viktigste rommene i huset og det krever at man bruker litt tid. Det at vi er grundige og bruker god tid sammen med kundene er en av fordelene med HTH og noe vi skal fortsette å skille oss ut på, avslutter Kristine og ønsker alle velkommen til den nye butikken på Skøyen for en inspirerende kjøkkenprat!

FAKTA: HTH KJØKKENFORUM, SKØYEN

• Adresse: Drammensveien 134, 0277 Oslo
• Telefon: 400 02 208
• E-post: info@skoyen.hth.no
• Web: hth.no
• Web: Butikk Skøyen
• Facebook: facebook.com/hthskoyen
• Instagram: instagram.com/hthskoyen
• Åpningstider: man-ons 10-18, tor 10-19, fre 10-17 & lør 10-15

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & HTH
 

Følg IN magasinet på Facebook