Hjem » Klær & mote »  Tradisjonsrik urmaker flyttet til Fornebu

Tradisjonsrik urmaker flyttet til Fornebu

Etter å ha holdt til i Bogstadveien siden 60-tallet er nok Urmaker Malmnes allerede et kjent navn for de fleste. Tidligere i høst flyttet butikken inn i nye lokaler i Fornebu Senter og her finner du et bredt utvalg flotte klokker fra anerkjente merker!

Bruvik er noe så sjeldent som et norsk klokkemerke som gjør stor suksess internasjonalt.

Urmaker Malmnes har vært en sentral del av gatebildet i Bogstadveien siden begynnelsen av 60-tallet. Men etter å ha vokst ut av lokalene på Majorstua valgte de i høst å flytte til nye Fornebu Senter. Og resultatet har blitt en moderne og innbydende butikk hvor de flotte klokkene fra merker som Baume & Mercier, Longines, Rado, Ebel, Movado, Victorinox, Michel Herbelin, Bruvik og Certina virkelig kommer til sin rett.
– Butikken i Bogstadveien begynte å bli gammel og ikke minst liten. Før jul sto det alltid kø ut på gaten. Så når vi fikk muligheten til å flytte ut hit var det et spennende alternativ vi ikke kunne si nei til. Det var også interessant for oss å være en del av et senter med synergieffekten fra de andre butikkene rundt, forteller innehaver og dalig leder Bjørn Malmnes og assisterende daglig leder Sarah Ness. 
Det er mye erfaring og interesse for faget du møter i butikken. Bjørn har helt siden han var barn tilbrakt mye tid bak disken i familiebedriften og har jobbet som urmaker siden 1984, mens Sarah har vært i bransjen siden hun var 18 år og har jobbet fast med klokker de siste syv årene. I tillegg er alle som jobber her genuint interesserte i klokker og kan skilte med mye fagkunnskap.

Bjørn Malmnes og Sarah Ness er veldig fornøyd med den nye butikken på Fornebu Senter.

Klokker til alle anledninger

Enten du er på utkikk etter en ny klokke til deg selv eller en julegave som mottakeren garantert vil sette pris på i mange år så er det vel verdt å ta turen innom Urmaker Malmnes. Med det brede spekteret av ulike merker er det noe for enhver smak og lommebok. 
– Blant annet har vi et ekstremt godt utvalg av Longines og Michel Herbelin, som er et nytt merke for oss, har vist seg å slå veldig godt an blant våre kunder. Michel Herbelin er et voksende merke med en fransk stil og litt mer pynt enn de sveitsiske. Baume & Mercier er også et fint og godt merke som vi har jobbet med lenge.
    Hos Urmaker Malmnes finner du også mange av de nyeste modellene til Bruvik. Bruvik er noe så sjeldent som et norsk klokkemerke som gjør stor suksess internasjonalt. Klokkene er produsert i Sveits, men blir designet av Rune Bruvik. Navnene på klokkene er basert på norsk natur og historie og den første modellen het Black Diamond med henvisning til olje. Etter hvert har modeller som Svalbard, Fjord og Arctic Ocean kommet til. 
– Fjord har for eksempel to lokk bak og mellom de ligger det en vanndråpe som er hentet fra en fjord på Vestlandet. Bruvik er det eneste klokkemerket i Norge og det er utrolig morsomt at det har kommet så langt internasjonalt.

Miljøvennlig senter

Urmaker Malmnes holder til i andre etasje på Fornebu Senter. Det nye senteret ligger i Snarøyveien, en kort biltur unna Oslo Sentrum og med gode parkeringsmuligheter. I tillegg har 31-bussen avgang hvert kvarter og stopper rett utenfor senteret og det er også mulig å ta båt fra Aker Brygge. 
– Vi åpnet butikken med brask og bram 14. oktober og vi synes det er veldig gøy å være en del av Fornebu Senter. Senteret har blitt så lekkert og har en fantastisk plassering, og vi har tro på at det vil bli mye besøkt både av folk fra Oslo-området og Asker og Bærum. Det er tydelig at de som bor i området har ventet lenge på et slikt senter og det er allerede mye folk her i helgene. Det er også hyggelig at bedriftene rundt her har oppdaget oss og det er for eksempel mange som kommer innom i lunsjpausen for å få service på klokken sin. Senteret har fått en fin miks av butikker for både damer og menn og har i tillegg mange gode spisemuligheter. Og det er ekstra spennende at det er et miljøvennlig senter med høy miljøklassifisering. Blant annet er det 2000 kvadratmeter med solcellepanel på taket og et eget grøntareal, avslutter Sarah og Bjørn og ønsker alle velkommen til den nye butikken på Fornebu!

Tekst: Mona Gullstein | Foto: Mona Gullstein & Urmaker Malmnes

Følg IN magasinet på Facebook