Hjem » Interiør & design »  To go i to nye farger

To go i to nye farger

Denne våren byr på nye produkter og nye farger i serien To Go fra Eva Solo. Den klassiske drikkeflasken har fått en storebror, og sammen med den ikoniske To Go Cup har de fått fargen Marble grey.

Den lette og rene fargen passer godt til den lyse våren og pryder allerede en rekke andre produkter fra Eva Solo. Navy blue, en mørk og klassisk nyanse, er den andre nye fargen på To Go serien. I første omgang er det To Go Cup og drikkeflaske 0,5 liter som kommer i fargen Navy blue – en farge som står i fin kontrast til den lyse Marble grey. 

To Go Cup

Nå er det slutt på lunken drikke og usunn engangsemballasje når man er på farten. To Go Cup fra Eva Solo har fått massiv anerkjennelse, og har blant annet vunnet iF Design Award. Den er dobbeltvegget, noe som gir svært god termoeffekt og kaffen holdes varm i opptil seks timer. To Og Cup kommer med en praktisk stropp og passer de fleste koppholdere. Lokket åpnes ved hjelp av en klikkfunksjon, noe som gjør det enkelt å håndtere koppen med kun én hånd. 
0,35 l, veiledende utsalgspris kr 299. 

Drikkeflaske 0,5 l

Er du opptatt av å beholde riktig væskebalanse når du er på farten? Da er drikke-flasken fra Eva Solo et godt alternativ. Flasken kommer med en smart stropp som gjør den lett å ta med seg. Skrulokket er enkelt å både åpne og lukke, og hindrer at flasken lekker. I motsetning til mange andre flasker er drikkeflasken fri for skadelige stoffer, som bisphenol A og ftalater. Flasken kan fylles igjen og igjen, noe som betyr mindre belastning på miljøet.
0,5 l, veiledende utsalgspris kr 249.

Drikkeflaske 0,7 l

Den velkjente drikkeflasken kommer nå i en større utgave. Med alle de samme gode egenskaper som den alltid har hatt, rommer den nye størrelsen hele 0,7 liter. Drikkeflasken kommer i Marble grey, Granite green, Moonlight blue og grey.
0,7 l, veiledende utsalgspris kr 299.
 

Følg IN magasinet på Facebook