Hjem » Helse & velvære »  Tilbyr et bredt utvalg av gode behandlinger

Tilbyr et bredt utvalg av gode behandlinger

Hudspesialisten i Trondheim tilbyr et mangfold av behandlinger, både for de som har problemer med huden, men også for normal hud. Har du en tatovering du ønsker å fjerne, problemer med uønsket hårvekst eller ønsker du fettreduksjon, da kan du få profesjonell hjelp med dette og flere andre behandlinger hos Hudspesialisten.

1. Hudspesialisten fjerner uønsket hårvekst med markedets best dokumenterte laser. Lightsheer Diodelaser. 2. Angrer du på tatoveringen? Hudspesialisten kan hjelpe deg med å fjerne den.

Hudspesialisten etablerte seg i 1999, som første klinikk i Trondheim for permanent hårfjerning. Nå er tilbudet utvidet med et bredt spekter av ulike behandlinger. Blant annet fettreduksjon med Coolsculpting, fjerning av utsprengte blodkar i ansikt og på kropp, behandling av arr etter akne, fjerning av tatoveringer, behandling av solskadet hud med pigmentflekker, kirurgisk behandling av tunge øyelokk og Restylane og Botox mot rynker.
– Vår klinikk har det bredeste tilbudet i Trondheim innen hudforbedring, hårfjerning og permanent fettfjerning, sier hudlege Eli Janne Fiskerstrand.

Profesjonelle aktører

Klinikken er bemannet med hudlege, øyelege, spesialsykepleiere og hudpleier. Hudlegen har doktorgrad på laserbehandling av ulike hudforandringer. Øyelegen har spesialisert seg blant annet på kirurgisk behandling av tunge øyelokk, CO2-laser for behandling av rynker på overleppe og øyelokk samt svettebehandling med Botox .
– Vi har spesialsykepleier Karen F. Lynum på huset. Hun er svært dyktig på restylanebehandlinger, i tillegg har vi spesialsykepleier Turid Mikkelborg som er Norges fremste restylaneekspert, forteller Fiskerstrand. Hudspesialisten fører også butikk og nettbutikk med et bredt utvalg av medisinsk dokumenterte produkter fra Exuviance, Neostrata, DuveMedica og Elixir.

Det beste på markedet

Ønsker du en trygg, effektiv og permanent behandling for fettfjerning er du i gode hender hos Hudspesialisten. De har nemlig spesialisert seg på CoolSculpting, som er den eneste FDA-godkjente maskinen for permanent fettfjerning. Maskinen er medisinsk dokumentert og meget sikker i bruk. Hudspesialisten bruker CoolSculpting for effektiv fettreduksjon i problemområder som mage, hofter, bh-folder og såkalte «Love Handles».

Fjerne uønsket hårvekst

Hudspesialisten fjerner uønsket hårvekst med markedets best dokumenterte laser. Lightsheer Diodelaser. Hårfjerning med laser er en enkel og relativt lite smertefull metode for å fjerne sjenerende hårvekst. Ved behandlingen passerer en lysstråle gjennom huden og varmer opp pigmentet i hårene. Varmen brer seg fra håret til hårsekken og hårroten, og ved tilstrekkelig høy temperatur ødelegges hårroten permanent.
– Vårt utstyr holdes kontinuerlig oppdatert, og vi har de nyeste og best dokumenterte lasere på markedet, sier Fiskerstrand.

Angrer du på tatoveringen?

Det er mange som lar seg tatovere og senere angrer på det. Nå kan du enkelt fjerne tatoveringen din hos Hudspesialisten. Med Quantum DL System med Q-Switch laserer fjerner man svarte og grå tatoveringer. Laseren sender ut korte pulser av svært intenst energi og effekten av behandlingen er basert på at fargestoffet i pigmentflekken eller i tatoveringen absorberer lysenergien og omdanner den til varme. Varmeeffekten gir en avgrenset skade i huden og det startes en reparasjonsprosess i huden. 
– Dette er en svært effektiv behandling. For små tatoveringer som ikke går dypt ned i huden kan det holde med 2-3 behandlinger, sier hudlege Eli Janne Fiskerstrand.

Tekst & foto: Stine Marie Larsen

Følg IN magasinet på Facebook