Hjem » Trondheim » Klær & mote »  Tilbehøret alle snakker om

Tilbehøret alle snakker om

Smykker hever stilen, og kan gjøre et enkelt antrekk mer spennende på 1, 2, 3. Hos ASECO Gullsmed finner du kvalitetsvarer til gunstige priser, både for han og henne.

De innbydende Asecobutikkene finner du både på Valentinlyst Senter og på Sirkus Shopping.
 Ønsker du å oppdatere årets smykkegarderobe, er på jakt etter den perfekte gaven, eller bare trenger litt ekstra inspirasjon, kan du trygt ta turen hit.Her bugner det over av lekre smykker i alle størrelser og prisklasser.
 ASECO ble etablert allerede i 1965, og gjorde seg tidlig bemerket i bransjen. De trivelige medarbeiderne tar deg godt i mot med sin faglige dyktighet, gode råd og tips.
Daglig leder Frode Stokkeholm er opptatt av at Aseco skal fremstå som en komplett gullsmedbutikk for vanlige kvinner og menn.
I dag finner du 15 butikker i Asecokjeden, som alle har gunstige avtaler med flere av de største leverandørene i Europa
– Vi tilbyr et av markedets gunstigste priser uten å fire på krav til kvalitet og service. Suksessen viser at vi har lykkes, sier han.

Prikken over ièn

Denne våren er det både helt enkle og subtile smykker og mer iøynefallende statementvarianter som dominerer. Her finner du hotte smykketrender du bør satse på om du vil gi antrekket det lille ekstra.
 I ASECO-butikkene i Trondheim finner du nå både smykker og klokker fra GUESS. Den populære merkevaren er et av verdens ledende motemerker og har kommet med svært mange spennende nyheter på klokkefronten. Smykkekolleksjonen fra GUESS ble lansert i Norge i fjor høst, etter å ha vært en stor suksess i Europa de siste årene. Butikksjef ved Sirkus Shopping Linda Sæther geleider oss gjerne gjennom den innbydende smykke og klokkejungelen i det flotte butikklokalet. Hun kan fortelle at salget av det anerkjente og stilfulle motemerket har eksplodert.
– I Trondheim er ASECO alene om å selge smykkene fra GUESS. Smykkene har en allsidig look, med en røff og glamorøs stil der blanke steiner er mye brukt. Roségull når stadig nye høyder og egner seg til både hverdag og fest. Det handler mye om hvordan du velger å kombinere smykkene. Flere velger å blande rosêgull og hvittgull sammen. Dette gir et spennende og stilig uttrykk. Vi mottar ofte positive tilbakemeldinger fra kundene, som ofte er overasket over prisen på smykkene. De er svært gunstige, alt fra 199 kroner og opp til drøye tusenlappen, sier Sæther engasjert.
For den motebevisste er det lett å finne noe for enhver smak som du kan unne deg.

Herlige nyheter

Hos ASECO finner du mye spennende friske nyheter, som passer perfekt til vårsesongen som er rett rundt hjørnet. For deg som kunde er det mye å glede seg til fremover. En egen herrekolleskjon med klokker og smykker fra GUESS er allerede på trappene.
– Vi er opptatt av å tilby både han og henne et rikt utvalg av et bredt varesortiment. Våre kunder kan være trygg på å finne kjente merkevarer hos oss. Urkolleksjonen fra Hugo Boss er også svært populær og passer som hånd i hanske for den kvalitetsbevisste, sier Sæther.
 Solo Steel er et annet spennende merke som ankom butikkene mot slutten av 2013. Dette ble svært godt mottatt av kundene og tilbys nå i et enda større utvalg enn tidligere.
Butikksjef Marianne Bjøringsøy på Valentinlyst ser frem til den lyse milde årstiden og ser frem til alle nyhetene Aseco tilbyr.
– Det er alltid morsomt med nyheter. Solo Steel er motesmykker i stål som er anvendige og som holder seg like fint år etter år. Designet ligner stilen fra sølvsmykker og bijouteri og har en høy kvalitet i rent stål. Smykkene mister ikke fargen og steinene sitter bedre enn i mykere metaller. I tillegg er de svært gunstige for allergikere. De vedlikeholdsfrie smykkene passer for alle aldersgrupper og tilbys fra et par hundrelapper og oppover. Fargespekteret på steinene er store og kommer nå i friske vårfarger som trendy blått, frisk fersken, dus rosa og klassisk sort, sier Bjøringsøy.

Alt til konfirmanten

Vi går en gledelig sesong i møte, der små og store begivenheter skal feires. Hos Aseco bugner det av fine og lure gavetips til konfirmantene.
– Trendene er i forandring og flere velger å gi gaver. Konfirmantene setter pris på et håndfast minne og noe de kan ha glede av i flere år fremover. Vi har et formidabelt utvalg for både gutter og jenter. Hvitt gull, klassiske smykker, lommeur og kniver. Jeg tør å påstå at vi tilbyr hele spekteret, legger Sæther til.
 Aseco har i tilegg et stort utvalg av bunadssølv fra den kjente produsenten Sylvsmidja på Voss. Hos ASECO finner du hele spekteret fra dåpsgaver, motesmykker, rimelige sølvsmykker til gull og diamanter.
– Vi har til enhver tid gode tilbud og kampanjer på motesmykker i sølv, gull og diamanter. Hos oss får du god service, og et stort utvalg i kjente motemerker, sier de koselige butikksjefene, som ønsker deg velkommen til en hyggelig handel.

FAKTA: ASECO Trondheim

I Trondheim finner du ASECO butikker på Valentinlyst Senter og på Sirkus Shopping. For mer inspirasjon og nyheter kan du også besøke ASECO sine Facebooksider, Aseco Valentinlyst og Aseco Sirkus Shopping.

Tekst: Mari Janne Støle | Foto: Mari Janne Støle & Guess
 

Følg IN magasinet på Facebook