Hjem » Oslo »  Tilbake i Paleet

Tilbake i Paleet

Det blir stadig færre av de. Faghandlene hvor man får det lille ekstra både når det gjelder service og utvalg. Men Det Lille Under i Paleet er nettopp en slik butikk. Her finner du undertøy og badetøy av høy kvalitet fra kjente merker, og de ansatte står alltid klare til å hjelpe deg med å finne det som passer perfekt til akkurat din kropp!

Det er snart 25 år siden innehaver av Det Lille Under, Wenche Skjellnan, gjorde alvor av drømmen om å åpne sin egen undertøysbutikk. I 23 av disse årene har butikken holdt til i Paleet og etter å ha tilbrakt ett år i GlasMagasinet under renoveringen av senteret kunne de tidligere i høst ønske både gamle og nye kunder velkommen til en splitter ny butikk i andre etasje på Paleet. Resultatet av oppussingen er en stilfull og innbydende forretning med humoristiske interiørdetaljer som oppløftende sitater på veggene i prøverommene.
    Det Lille Under kan friste med et stort utvalg både innen undertøy og badetøy, og etter et besøk her er det lett å forstå hvorfor butikken er så populær med en rekke faste kunder. 
– Etter 25 år i bransjen ser vi på oss selv Som en faghandel og det aller viktigste for oss er fornøyde kunder. Butikken hadde ikke vært noe uten vår stødige kundegruppe med mange faste. Og det betyr mye for oss å ha gode kunder som kommer tilbake. Som faghandel har vi også mange brudesalonger som anbefaler oss og teatrene bruker oss når de trenger hjelp til for eksempel korsetter i kostymene. Mitt motto har alltid vært kvalitet i alle ledd, og den største ressursen er uten tvil jentene som jobber her og som har vært her i 20, 19 og 6 år, pluss flinke ekstrahjelper som er godt opplært, sier Wenche Skjellnan.

Hjelp til å velge riktig BH

Det Lille Under fører en rekke anerkjente merker som er kjent for høy kvalitet og god passform. 
– Det er få plagg hvor det er så viktig å velge riktig størrelse som når det kommer til BHer, og BHer har vi mer enn 120 størrelser av. Med en riktig BH både føler man seg mer komfortabel og man får en bedre holdning. Det skal ikke være noe som gnager eller sitter stramt, og den skal være støttende. Vi bruker mye tid med hver enkelt kunde for å finne den riktige passformen og er ofte mer i prøverommene enn ute i butikken. Vi gir oss ikke før både vi og kunden er fornøyd, og vi opplever ofte at kunder kommer tilbake og vil ha akkurat den samme BHen neste gang når de først har funnet en som sitter perfekt.
    I forretningen finner du undertøy fra blant andre Marie Jo, PrimaDonna og La Perla, i tillegg til badetøy fra Maryan Mehlhorn, Roidal og Gottex. De kan også friste med produkter i ull/silke fra de eksklusive merkene Moretta og Mey, som er henholdsvis italiensk og tysk. Og enten du er på jakt etter nytt nattøy til deg selv eller som en flott gave til noen du setter pris på så anbefales du å ta turen innom Det Lille Under. Her har de blant annet det luksuriøse merket Pluto som virkelig bør oppleves. 
– Vi er mye på kurs og reiser på messer i utlandet, og er alltid oppdaterte på det som skjer i bransjen. Vi er heller ikke redd for å prøve nye merker og etter å ha vært på messe i Milano i vår gjorde vi en avtale med La Perla. Dette er et merke som er kjent som undertøyets Rolls Royce både når det gjelder design og kvalitet, med mye håndarbeid og silkestoffer. Når vi velger merker til butikken er vi også opptatt av hvordan plaggene produserer og ønsker å være trygge på at alle ledd har gode arbeidsvilkår. Og de fleste av våre leverandører produserer sine varer i Europa.

Lekre blonder

Vi nordmenn reiser stadig mer noe som har ført til at badesesongen nå varer hele året. Hos Det Lille Under får de inn nytt badetøy på høsten slik at det er et godt utvalg også til de som skal reise i løpet av vinteren. 
– Alle merkene vi fører innen badetøy, er kvalitetsmerker med god passform. Mange av de er fargesterke og vi er nøye på å hjelpe kundene med å finne den riktige fargen som passer akkurat til den personen. Altfor mange kvinner forsøker å gjemme seg bort i en svart bikini i den tro at svart gjør dem mere usynlig. Men hvis man vil skjule for eksempel det lille ekstra på magen er det heller det motsatte som fungerer. Men en fargerik bikini er det den som får all oppmerksomheten, sier Wenche med et smil.
    Trendene innen undertøy endrer seg ikke i så stor grad som på andre klær, men akkurat nå er det mye lekre blonder. Mange BHer er nesten som smykker i seg selv, og de kan gjerne vises under en litt gjennomsiktig topp eller i en utringning. 
– For noen år siden var det veldig mye push-up, men i dag ser vi at de fleste ønsker en naturlig look og en BH som er stødig, behagelig og vakker, avslutter Wenche og ønsker alle velkommen innom den nye butikken i Paleet! 

Tekst & foto: Mona Gullstein

Lik IN magasinet på Facebook