Hjem » Trondheim »  Tidløse løsninger

Tidløse løsninger

Er du ute etter nye garderobeløsninger i sommer? Garderobe-Mannen har avdelinger i hele Norge, og er kjent for sin gode service og langsiktige tankegang.

Vi lever i et bruk- og kast samfunn hvor gårsdagens trend byttes ut med morgendagens hype før du rekker å vite ordet av det. I slike tider er det forfriskende å møte en butikk med kundekonsulenter som ber deg tenke mer langsiktig. Hos Garderobe-Mannen selger de nemlig løsninger som er ment for å vare i femten år. Garanti får du på alle hjul og bevegelig deler, noe som gir deg som kunde trygghet når du investerer i en ny garderobe. 
Klassisk og elegant er nøkkelord ved valg av garderobeløsning, noe som gjenspeiles i de mest populære fargene – grå og hvitt. Dette er farger du kan leve med lenge, uten å gå lei. Glassgarderober holder seg like populært, og de fleste ønsker rene linjer med eventuelle små designinnslag.

Walk-in-closet

Selv om kundekonsulentene ber deg tenke langsiktig, så er de ikke ukjente for trender hos Garderobe-Mannen. Hvitt glass er en trend som er veldig i tiden, walk-in-closets er en annen.
På det nyåpnede showroomet på Lørenskog, utenfor Oslo, har de hele fire utstillingsmodeller som viser svært forskjellige løsninger for walk-in-closets. Mulighetene er mange – også for deg som eier en mindre leilighet. Du trenger med andre ord ikke en 300 kvadratmeter stor enebolig for å få oppfylt fashionistadrømmen. I 2015 har et walk-in-closet à la Carrie Bradshaw blitt allemannseie. 
Hos Garderobe-Mannen skreddersyr de akkurat din drømmegarderobe, tilpasset akkurat ditt hjem. Stort eller lite. Hus eller leilighet. Walk-in-closet eller vanlig garderobeskap. Kun fantasien setter begrensingene for hva du kan oppnå, for gode garderobeløsninger finnes i alle prisklasser.

Norge rundt

Garderobe-Mannens avdelinger finner du i hele landet, nærmere bestemt i Asker, Lørenskog, Ski, Oslo/Ammerud, Moss, Fredrikstad, Drammen, Tønsberg, Skien, Stavanger, Bergen, Trondheim og Ålesund. Med andre ord, sjansen er stor for at det finnes en Garderobe-Mannen der du bor. 
Som fagspesialist tilbyr Garderobe-Mannen totalløsninger som inkluderer alt fra valg av materialer, til frakt og montering. Når du besøker en Garderobe-Mannen avdeling så vil du fort føle at du blir tatt godt vare på som kunde. Det er derfor også kundene har en tendens til å komme tilbake, gjerne to eller tre ganger. Det er et testamente til god service.
Et egetdesignet tegneprogram gjør det mulig for deg å se hvordan garderobeløsningen din vil se ut i hjemmet før du bestiller, i 3D tegner kundekonsulentene hos Garderobe-Mannen en tegning som viser ditt design og innredningsløsning. Sammen kan dere leke med forskjellige løsninger før du finner den rette. Kundekonsulenten vil bidra med sin fagkunnskap, og ber deg velge klassiske løsninger som du kan leve med over tid. Skulle du ønske et hjemmebesøk eller bare oppmåling kommer gjerne garderobekonsulentene hjem til deg, dette er et gratis og uforpliktende tilbud.
Denne gode servicen ble tatt et steg videre når Garderobe-Mannen nylig lansert en proff prosjektavdeling rettet mot B2B-markedet.

Naturelementer

Garderobefronter i skiferstein er et nytt tilskudd hos Garderobe-Mannen, dette er et eksklusivt valg for den som ønsker noe unikt, og for den som ønsker å bringe elementer fra naturen inn i hjemmet. Eller kanskje på hytta på fjellet? Det å dra slike naturelementer inn i interiøret er populært hos både bloggere og interiørdesignere. 
På hytta ved sjøen kan det derimot kanskje være bedre med hvite flater. Dette gir en lys og minimalistisk stil som passer veldig godt inn i dagens motebildet, samtidig som det er en klassisk look som ikke vil bli utdatert med det første. Velger du også innslag av blått har du den maritime stilen på en 1-2-3.
Uansett hva du velger kan du stole på at Garderobe-Mannen kun leverer kvalitet, spesialtilpasset dine preferanser, ditt hjem, og din lommebok.

FAKTA Hvor finner du Garderobe-Mannen?

GARDEROBE-MANNEN gir deg garderober i en rekke norske byer. De startet som en enmannsbedrift i 1991 av Erik Bøckmann. Du finner deres butikker i Asker, Lørenskog, Ski, Oslo/Ammerud, Moss, Fredrikstad, Drammen, Tønsberg, Skien, Stavanger, Bergen, Trondheim og Ålesund. Se garderobemannen.no for å finne din nærmeste forhandler.

Tekst: Lene Haugerud | Foto: Garderobe-Mannen

Følg IN magasinet på Facebook