Hjem » Klær & mote »  Tidløse klassikere & 70-tallet

Tidløse klassikere & 70-tallet

Nå bugner butikkene av vårens nyheter. Damene på So hjelper deg gjerne med å style trendplagg som slengbuksen eller ruskinnskjolen.

– Vi er butikken for kvinner som elsker mote, og som vil ha det lille ekstra, understreker Renate Bjelland, butikkmedarbeider ved SO.
Duftlys i alle varianter og vakre plagg å hvile øynene på sørger for en lun og eksklusiv atmosfære i butikken, som ligger i andre etasje hos Magasinblaa. For de ansatte på SO, med butikksjef Marianne Øvergaard i spissen, er det viktig at kundene skal føle seg hjemme i butikken. Både ansatte og kunder har et bevisst forhold til kvalitet og trender.

Ta en kikk og få litt inspirasjon

Innenfor dørene hos SO hos Magasinblaa, lar ikke inspirasjonen vente på seg. Bjelland understreker at døren alltid er åpen for alle som vil ta en kikk og få litt inspirasjon. For selv om fristelsene er mange, er det ikke noe kjøpepress.
På rad og rekke henger plagg fra kjente designere verden over. Spesielt tar SO inn varer fra store, skandinaviske motehus, og fører klær fra merker som Samsøe & Samsøe, Designers Remix, Baum und Pferdgarten, Dear Dharma, og Cathrine Hammel.
Bjelland trekker frem Cathrine Hammel som et merke hvor tidløshet står i fokus. Kolleksjonene består av mange ensfargede plagg i herlige materialer.
– Vi har mye basisplagg, men også de mer spesielle plaggene, sier Bjelland, som selv er kledd i et vakkert tyllskjørt fra den norske designeren.

Slik blir våren

Også hos SO preges sortimentet av årets store trend: 70-tallet. Dongeriskjørt, slengbukser, ruskinnsplagg, og sennepsgule plagg stikker seg ut som trendplagg denne sesongen. Det fins også stadig mye å velge i av jeans, elegante bluser og klassiske, stripete bomullsgensere. Til glede for mange kunder får SO dessuten inn en rekke lune plagg i strikk, også i vår og sommer. Blant favorittene er overdeler i ull- og mohairblandinger, og gensere og jakker i kasjmir fra blant annet Dear Dharma.

Tekst & foto: Emilie Gundersen