Hjem » Trondheim »  Tidløs Norsk mote

Tidløs Norsk mote

Bogart.Cosmo et av Trondheims fremste motehus har en finstemt sammen-smeltning av nyskapende og innovtiv mote fordelt over tre etasjer. Her ligger forholdene til rette for å skape en spesiell handleopplevelse. Det er derfor all grunn til å følge med når butikken velger å supplere et allerede solid internasjonalt vareutvalg med ny, norsk design. Bli kjent med Arnie Says. 

Bak merket står et dyktig team som alle arbeider for en felles visjon – å skape klær man ikke bare forelsker seg i, men som man får et varig forhold til. Hos Arnie Says er det forbrukeren som står i sentrum.

Ujålete, glad og imøtekommende

Vi skal ikke lenger tilbake enn til 2009. Det var året da Arnie Says – til stående ovasjoner fra norsk motepresse – presenterte sin første kolleksjon. 
Siden har de vært i stadig vekst og utvikling. 
Arnie Says er ikke et merke som henger seg opp i microtrender. Isteden fokuserer de på å justere trendbildet gjennom det tidløse, det rene og det komfortable.
Uttrykket er enkelt, men samtidig edgy. Klærne har en avslappet look, men er også rike på spennende detaljer. God kvalitet er et nøkkelord. Det samme er riktig pris og solid utførelse. Fremfor å gjemme seg bak en utilnærmelig merkevare ønsker Arnie Says å være både tilgjengelige og gjenkjennelige.

Hvordan beskrive Arnie Says med få ord?

Allsidig og upretensiøs; glad og imøtekommende. Dette er klær det er lett å bli glad i! Uavhengig av sesong danner de utgangspunktet for en komplett garderobe. Arnie Says er perfekte basics man alltid vil ha bruk for. 
Kjedelige er de aldri! De er snarere kjent for sin unike evne til å fange opp nye trender – for så, gjennom en høyst ujålete tilnærming, å gjøre dem til sine egne.
– Arnie Says skal aldri bli for smalt. Isteden ønsker vi å gi kundene våre det de ønsker seg, forteller skaperne.

Article image

Sart sommer

Bredde og variasjon er viktige stikkord i Arnie Says-universet. Filosofien bak merket har, og vil alltid være, å lage fine hverdagsplagg i god kvalitet og tidløse farger. Årets vår- og sommerkolleksjon er intet unntak. Den er innbydende, funksjonell og lekker. 
Fargepaletten består i hovedsak av basics og pasteller: hvitt, lys grå, navy, nude, pastel pink og pale blue. Materialene er smidige og føles behagelige mot kroppen. French terry og luftig jersey er mye brukt, det samme er ulike former for teksturstrikk, tynne ullkvaliteter og vevede stoffer. 
Den myke strikken og de enkle basisplaggene er blitt høyst elskede gjengangere, så også denne sesongen. En titt på kolleksjonen vitner imidlertid om også andre fremtidige musthaves: shorts, kjoler, skjorter, gensere, lounge pants og topper. 
Årets typiske Arnie-look er gjerne en shorts, kombinert med en ton-i-ton oversized skjorte. Ytterst komfortabelt, men samtidig spekket med finesse. 
– Arnie Says fanger essensen i det å kombinere funksjonalitet med utseende. Så hvorfor ikke gå for helnorsk mote i vår? avslutter daglig leder hos Bogart.Cosmo Cecilie Klein Reinertsen.

Tekst: Siri Gerrard | Foto: Arnie Says

Følg IN magasinet på Facebook