Hjem » Interiør & design »  Tid for uteliv

Tid for uteliv

Våren har så vidt ankommet, sommeren er like om hjørnet og mange av oss har begynt å gjøre hager og balkonger klar for utesesongen. Og hvem kan vel inspirere mer til dette enn Slettvoll, med deres spennende nyheter innen tidløse og vedlikeholdsfrie utemøbler og lekre interiør. 
Siden starten i 1951 har familiebedriften fra Sunnmøre latt seg inspirere av et ønske om å forene kvalitet og skjønnhet. Møblene produseres fremdeles av deres dyktige håndverkere på fabrikken på Stranda på Sunnmøre og Slettvoll har gjennom årene skapt seg et internasjonalt navn med sine stilsikre design. 
I dag finnes det hele 19 Slettvoll butikker i Norge og Sverige hvor du i tillegg til møbler finner alt du trenger av puter, pledd, tepper og andre interiørvarer. Slettvolls hagemøbler er lagerførte produkter og man kan dermed få varene etter få dager.

Inspirerende vårnyheter

Nytt av året hos Slettvoll er serien Porto i slitesterk flett, som er enkel å holde. 
– Alle våre flettemøbler er vedlikeholdsfrie, mens møblene i teak kan behandles om ønskelig, forteller Ann Rosalind Fredriksen, butikksjef hos Slettvoll i Lillestrøm. 
Porto består av en nett 2-seters sofa, stoler og pall i grå flett og et sofabord med ramme i aluminium og bordplate i keramikk. Serien kommer også med spisestoler som passer perfekt til nyheten Aruba spisebord i førsteklasses teak. 
Slettvoll har laget sin egen serie sommerputer i gode farger som lett kan kombineres. Putene er lyse og sommerlige og sammen med det tidløse møbeldesignet gjør dette at du enkelt kan style uterommet i de fargene og den stilen du selv ønsker. Slettvolls utvalg av interiørvarer blir håndplukket til å passe kolleksjonen. Varene blir solgt i en begrenset periode og stadig skiftet ut, men med det til felles at de skal være tidløse. 
Det er mye å tenke på når man skal velge utemøbler og norsk sommer byr jo som kjent ikke bare på solskinnsdager. Det er derfor viktig at utemøblene man velger er av en kvalitet som tåler de fleste værtyper. Slettvolls råvarer og detaljer er valgt med omhu og deres utemøbler tåler det norske været. 
– Våre utemøbler er spesielt tilpasset vårt barske skandinaviske klima og møblene våre tåler både frost og varme, sier Fredriksen.

Møbler som er tilpasset alle uterom

En annen nyhet fra Slettvoll er serien Marty som har en ny og spennende materialmiks. Gruppen kan brukes utendørs, plasseres i vinterhagen eller i stuen for den del, møblene vil garantert være et blikkfang i ethvert rom. Serien består av stoler, bord og sofaer, en buet og en rett sofa – begge med flett i ryggen. 
Om man har en stor hage eller en liten balkong, Slettvolls møbler passer i alle uterom. Sommerfølelsen og den avslappende og hyggelige stemningen vil garantert bli ivaretatt av de stilsikre og elegante utemøblene og Slettvolls kunnskapsrike medarbeidere hjelper deg gjerne med å sette sammen det som passer best til ditt rom. 
Møblene er håndflettet og designet for at delene skal kunne brukes både alene eller kombineres. 
– Dette vil gi deg muligheten til å møblere uterommet akkurat slik du ønsker; om du har all verdens plass eller en liten oase, smiler Fredriksen og ønsker velkommen til visning i Slettvolls butikk i Lillestrøm.

Tekst: Linn Therese Heldal | Foto: Slettvoll
 

Følg IN magasinet på Facebook